| EliseiAlexandru012345 a întrebat:

Buna ziua.
Eu si prietena mea în data de 11 Iulie am avut contact sexual de 2 ori. Ambele contacte sexuale au fost protejate cu prezervativ si fara ejaculare. Dupa am verificat prezervativele si nu erau gaurite.
A 2 a zi i-a venit ciclul menstrual si i-a curs mult sange 5-6 zile. Problema e ca putin am masturbat-o si aveam lichid de excitatie pe degete cand i-am introdus in vagin si m-am jucat cu clitorisul si punctul G dar nu am continuat mult deoarece ii curge sange mult.
In data de 26 Iulie i-a curs niste firicele de sange si a avut crampe.
Am citit pe net ca normal dupa 28-35 de zile trebuie sa-i vina ciclul.
Daca noi am facut contact sexual pe data de 11 Iulie si in 12 Iulie i-a venit normal ar trebui sa-i vina acum zilele astea maxim pana in data de 16 August daca calculez bine.
Mentionez ca nu am mai facut-o dupa de 11 Iulie deloc.
Credeti ca ar fi sanse sa rămână însărcinată? Mentionez ca se stresează foarte mult cu admiterea si face antrenamente grele. Pana in ce data ar putea intarzia maxim ciclul?
Imi puteti da niste sfaturi va rog? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Tu spui asa:
"... Ambele contacte sexuale au fost protejate cu prezervativ si fara ejaculare. Dupa am verificat prezervativele si nu erau gaurite.A 2 a zi i-a venit ciclul menstrual si i-a curs mult sange 5-6 zile"

Conform descrierii tale aici, este imposibil ca fata sa fii ramas gravida odata ce sexul A FOST complet protejat cu prezervativ, iar prezenta ciclulului de a doua zi a confirmat ca nu este gravida!

Acum sa-ti explic cum este cu tipul de cilu al fetei.
Fetele si femeiele au doua tipuri de cilcu menstrual, ambele normale si sanatose, mostenite de la mama si bunica fetei. De:
_ ciclul de tip REGULAT - se succede lunar la FIX acelasi numar de zile, luna de luna si doar femeile care au acest tip de ciclu pentru tine o aplicatie care sa-i arate urmatorul ciclu, ovulatie si perioada fertila.

- ciclul de tip NEREGULAT vine cu iregularitati, mai devreme sau mai tarziu in fiecare luna sau la cateva luni, venind aleator. Acest tip de ciclu NU poate fi monitorizat de nici o aplicatie de pe fata pamantului si nu se poate vorbi niciodata de intarzieri, fiindca caracteristica lui este sa vina aleator (nimeni nestiind cand decide sistemul hormonal al fetei, putand sa vina la cateva saptamani sau la cateva luni distanta).

Acum, dupa cum ai vazut mai sus, am epxlicat ca iubita ta are ciclul de tip NEREGULAT de aceea nu exista pentru ea inatrzieri, fiindca nu exista nici monitroizare ori posibilitatea tinerii unei aplicatii electronice, fiindca este imposibil sa-i fie ei calculata acest tip de ciclu menstrual.
Din cauza asta, ea nu va sti niciodata cand are perioada fertila si ovulatia, putand sa se intampla oricand, deci sexul trebuie facut absolut intotdeauna CU PREZERVATIV.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa facă un test de sarcina și aflați.

| Violleta2022 a răspuns:

Fata are ciclul de tip NEREGULAT deci ce ai citit pe net nu s epoate aplica l toate fetele si femeile, fiindca fiecare fata are cilul diferit si nu se poate generaliza.

Pe viitor, sexul sa fie numai protejat cu prezervativ si totul va fi bine si sa tina minte ca la fetele si femeile cu cilul NEREGULAT, nu se pot tine aplicatii si calendare, ca atare nu are cums a calculeze cand vine urmatorul ciclu sau ovulatie.

| EliseiAlexandru012345 explică (pentru Violleta2022):

Deci nu e vorba de sarcina, nu? Explică mi te rog.

| Violleta2022 a răspuns (pentru EliseiAlexandru012345):

Tu spui asa:
"... Ambele contacte sexuale au fost protejate cu prezervativ si fara ejaculare. Dupa am verificat prezervativele si nu erau gaurite.A 2 a zi i-a venit ciclul menstrual si i-a curs mult sange 5-6 zile"

Conform descrierii tale aici, este imposibil ca fata sa fii ramas gravida odata ce sexul A FOST complet protejat cu prezervativ, iar prezenta ciclulului de a doua zi a confirmat ca nu este gravida!

Acum sa-ti explic cum este cu tipul de cilu al fetei.
Fetele si femeiele au doua tipuri de cilcu menstrual, ambele normale si sanatose, mostenite de la mama si bunica fetei. De:
_ ciclul de tip REGULAT - se succede lunar la FIX acelasi numar de zile, luna de luna si doar femeile care au acest tip de ciclu pentru tine o aplicatie care sa-i arate urmatorul ciclu, ovulatie si perioada fertila.

- ciclul de tip NEREGULAT vine cu iregularitati, mai devreme sau mai tarziu in fiecare luna sau la cateva luni, venind aleator. Acest tip de ciclu NU poate fi monitorizat de nici o aplicatie de pe fata pamantului si nu se poate vorbi niciodata de intarzieri, fiindca caracteristica lui este sa vina aleator (nimeni nestiind cand decide sistemul hormonal al fetei, putand sa vina la cateva saptamani sau la cateva luni distanta).

Acum, dupa cum ai vazut mai sus, am epxlicat ca iubita ta are ciclul de tip NEREGULAT de aceea nu exista pentru ea inatrzieri, fiindca nu exista nici monitroizare ori posibilitatea tinerii unei aplicatii electronice, fiindca este imposibil sa-i fie ei calculata acest tip de ciclu menstrual.
Din cauza asta, ea nu va sti niciodata cand are perioada fertila si ovulatia, putand sa se intampla oricand, deci sexul trebuie facut absolut intotdeauna CU PREZERVATIV.

| Emilian65 a răspuns:

În situația prezentata de tine, nu poate sa fie gravida.