anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu si prietena mea ne-am decis sa ne incepem viata sexuala amandoi avand 18 ani si fiind virgini. Intrebarea mea este ce metode de contraceptie sa folosim? Nu vrem cu prezervativ, ne-am gandit dupa ce o sa facem sa ia pastla de a doua zi sau sa ia inainte anticonceptionale? Si daca ia anticonceptionale de care sa ia si cu cat timp inainte. Astept un sfat, dau funda. Multumesc!

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu zic sa folositi prezervati ul ca aparent restul metodelor de contraceptie nu le intelegeti.

Pastila de a doua zi nu esteo metoda de contraceptie ci.o solutie de urgenta. E o bomba hormonala care se ia de maxim 2 ori pe an si care da peste cap tot organismul.

Anticonceptionalele se iau la prescriptia medicului zilnic, la ora fixa incepand cu prima a menstruatiei un general

Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Folosirea pastilei de a 2-a zi ar reprezenta o grava INCONSTIENTA si IRESPONSABILITATE din partea voastra mai ales daca ati ajuns la varsta de 18 ani si nu v-ati informat in privinta preventiei si protectiei necesare in cazul inceperii vietii sexuale. Cea mai sigura si eficienta metoda contraceptiva care poate fi folosita de catre prietena ta este cea oferita de pastilele AC (anticonceptionale) a caror eficienta este de peste 99% si nu prezinta riscul accidentelor care apar deseori in cazul folosirii prezervativului, care statistic garanteaz doar o eficienta de 84%, fiind cea mai ineficienta dintre toate metodele contraceptive existente la ora actuala. Folosirea pastilelor AC se face numai dupa o consultatie ginecologica prealabila pe baza careia medicul ginecolog alege si recomanda folosirea unui animit produs din cele peste40 de sortimente existente in farmacii. Medicul ginecolog ii va explica prietenei tale modul corect de administrare a pastilelor AC, a carei respectare intrutotul, ofera protectia MAXIMA de peste 99, 4%. Multa sanatate!

| mihai69 a răspuns:

Dacă la 18 ani nu aveți habar de metode eficiente de contracepție, o spun cu tristețe, dar o spun: se pare că nici părinții voștri nu au avut habar - altfel nu pricep cum se poate să existe atâta ignoranță într-o pereche de persoane majore, în secolul XXI?!?

| Emilian65 a răspuns:

Inainte de a lua anticonceptionale, este bine sa consultati un medic de familie sau un medic ginecolog.

| irrumator30 a răspuns:

Vrei, nu vrei, cea mai sigura metoda contraceptiva, care te apara si impootriva bolilor cu transmitere sexuala, este prezervativul. Pentru inceput eu v-as recomanda prezervativul, o perioada.
Daca sunteti siguri ca nu vreti prezervativ, exista Contracept-M. Se ia de la Farmacie. Cititi prospectul online, cautand pe google sau cereti la farmacie, odata cu medicamentul. Are forma unui supozitor, dar se introduce in vagin, cu 10-15 minute inainte de actul sexual.
Have fun si placeri intense!