| Mirel455h a întrebat:

Buna ziua

Fetelor\Femeilor

Cum se comporta tatăl vostru când află că aveți relație?

Era strict cu voi? va interzicea ceva anume?

Ce reguli avea? Știu că tații de fete sunt mai așa..mai,,protectivi"

Ce părere avea despre partenerul dvs? Daca a aflat de el bineînțeles?

Ofer funda

4 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

O sa fiu sincera. Am avut 15 ani(acum am 20) și când tata a aflat nu i-a convenit ca ii era frica ca o sa rămân însărcinată (nuci nu mi-am început viata sexuală atunci).L-a acceptat dar ii era frica si amenința si cu moartea...era prost de fel cand a zis de moarte. Da e normal ca un tată sa fie protectiv. Acum ma tot întreabă cand o sa fie bunic(cand o sa am eu minim 23 de anilaughing )
Daca ai iubit sau esti iubitul unei fete de 15-16 ani nu te atinge de ea sau nu fa sex pana cand n-ai macar 17 ani sau ea. In plus daca fata are 15 ani și tu 18 e ilegal contactul sexual. Nimic nu trebuie grăbit

| Mirel455h explică (pentru annonimaaaa555):

Știu un fost coleg de clasa care are așa:

El 23 de ani și iubita lui 18

Sunt împreună de când el avea 18 și ea 14

Nu știu cum decurge viața lor sexuala dar îl știu bine pe acel băiat și sigur a asteptat-o pe acea fata să facă 18 ani.

Poate nici măcar acum nu au ajuns acolo.dar asta nu mai ei o știu

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Mirel455h):

Pai e bine daca a așteptat. Măcar și corpul ei era destul de dezvoltat+totul era legal

| Oanai2887 a răspuns:

Mie mi-a fost rușine fata de părinți sa am relație in adolescenta. parca ii simțeam ca nu ar fi fost de acord si mi-ar fi spus sa ma concentrez pe școală. asa am si făcut. prima relație am avut o la 19 20 ani, chiar si atunci îmi era rușine sa le spun ca ies la întâlnire. Între timp m-am despărțit. Acum la 24 de ani parca trag ei de mine sa ies cu un băiat, deci rușinea a dispărut. Acum sunt si independenta financiar, cred ca ei ma vad matura si capabila de a mi întemeia o familie. cine a zis vorba asta avea mare dreptate : sex faci atunci când poti sa ii suporți consecințele