Nu exista corect sau gresit. Ai facut ce ai simtit, pa. Ai pareri de rau sau ce?
N-aveai nici garanția că ți le va da înapoi și poate pierdeai un bun pe care ai dat bani, iar cu ajutor la gramatică... nici eu nu l-aș fi ajutat, alți oameni primesc bani pentru un astfel de ajutor și eu să fiu proastă să-mi consum timpul pe gratis? Pentru prieteni și familie da, dar pentru un om cu care nu mai am nicio treabă n-aș face niic eu efortu. Un ajutor de 5 minute ofer oricui, dar ce zici tu deja implică o durată mai mare.
Trebuia să caute pe altcineva să îl ajute.
Tu ai făcut ce ai simțit, nu ar trebui să te simți prost.
Impusca-l, executa-l! daca se poate in cap.
Da din ce n-ai, ca sa primesti inzecit.
Salut.
Dacă relația voastră a fost una ok și el nu a făcut nu știu ce și te-a rănit/distrus emoțional, nu cred...
Iar dacă a fost exact opusul, ai făcut bine!
O zi faină!
Bună. Da, ai procedat cât se poate de corect. Ți-a făcut rău și acum ar fi vrut cumva să vă împăcați și de aceea ți-a solicitat ajutorul.
Dap. Orice ai fi făcut ți-aș fi spus că ai procedat corect. Ia viața așa cum vine.
Nu poti spune ca ai facut ceva corect sau gresit in situatia asta.Ai facut ce ai simtit, asta este ceea ce conteaza.
Nu exista, in aceasta situatie, un mod corect si un mod gresit in care puteai actiona, ai facut ce ai simtit, si asta conteaza.
Remusopen întreabă: