anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fostul Meu, pentru ca ma vede fericita acum fara el, vrea sa ma rascoleasca din nou. Ne-am despartit din vina lui.El a gresit de prea multe ori fata de mine iar eu m-am hotarat sa pun punct.
El si-a dat seama ca a gresit si ii pare rau.
Desi imi pare rau si mie eu nu il mai iubesc.
Si stiu ca daca i-as mai da o sansa iar m-ar dezamagii.
Eu cred ca nu ne potrivim si ca vom ajunge iar la cearta. Mie mila de El pentru ca se vede din ochi lui ca ii pare rau, dar desi l-am iubit stiu ca nu e barbatul pe care il vreau langa mine..si imi voi pierde iar timpul.ce crediti despre situatia asta?

4 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Da, variatii pe aceeasi tema. Nimic nou sub soare. E normal sa vrei sa iti fie bine, nu sa suferi din nou. Din pacate, sunt inca prea multi baieti /barbati insuficient de bine/corect crescuti, si care se poarta urat sau abuziv cu sexul frumos,
Nimeni nu iti poate garanta ca lucururile se vor indrepta, asa ca daca acum ti-e bine, continua!
Si el are nevoie de o lectie de viata, ca din din teorii nu se poate trai.
Success!

| corbulalbrosu a răspuns:

Incearca sa nu te mai gandesti la ce a fost. Ceea ce trebuie sa te intereseze in acest moment il reprezinta viitorul. Si in mod sigur alaturi de o persoana responsabila. Multa sanatate si fericire daca se poate.

| kandaraki a răspuns:

Situatia e simpla, el incearca prin a apasa pe mila sa te faca sa te intorci la el, nu face aceasta greseala, o sa sufere el si ii va trece, tu daca ai luat decizia sa pui capat relatiei si nu simti nimic fata de el, atunci e punct. Ii zici frumos sa te lase in pace si sa nu te mai deranjeze si sa isi vada de viata lui, succes!

| Creierash a răspuns:

Depinde acum daca chiar el a fost de vina, sau doar asta crezi tu. Depinde si ce s-a intamplat. Dar in cele din urma, daca nici tunu vrei sa dai detalii, si noi ne rezumam la raspunsul: "Fa ce iti doresti."