| Dana3450000 a întrebat:

Ieri am avut contact sexual protejat si de ieri seara am inceput sa am stari de greata. Perioada a fost pe data de 23.08-27.08. El si-a pus prezervativul spre sfarsit exista posibilitatea sa fiu insarcinata?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

1.) Este absolut/100% IMPOSIBIL sa poata sa apara chiar si cel mi mic/infim simptom de sarcina in primele 3-4 saptamani de dupa momentul intretinerii actului sexual neprotejat.
O asemenea afirmatie/relatare cum este urmatoarea : ''Ieri am avut contact sexual protejat si de ieri seara am inceput sa am stari de greata.'' se poate intampla numai/doar in mintea celui care NU detine cunostintele minim necesare in aceasta privinta.
2.) Daca : ''Perioada a fost pe data de 23.08-27.08.'', reiese ca ieri ai fost in cea de a 17-a zi a ciclului menstrual. Daca ciclul tau este catusi de cat REGULAT si mereu are lungimea in jur de 28-30 de zile, inseamna ca actul sexual a fost intretinut intr-o zi de dupa ce s-a terminat perioada fertila si in acest caz este cu totul IMPOSIBIL sa se mai poata forma sarcina chiar si daca sperma ar fi ajuns in vagin.
3.) Ejacularea spermei NU s-a putut produce pana in momentul in care s-a hotarat sa-si monteze prezervativul, fiindca penisul in acel moment trebuia sa fie in starea erecta pentru ca numai/doar in acel caz reusea sa mai intretina actul sexual in continuare.
In concluzie : practic este cu totul imposibil ca in acest moment sa fii insarcinata. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Exista, orice contact neprotejat poate duce la o sarcina. Insa, legat de starile de aseara, nu prea se arata asa in cateva ore. Posibil sa fie de la altceva.

(Sau posibil sa nu). Folositi prezervativul mereu daca nu vreti o sarcina nedorita.

| Emilian65 a răspuns:

Nu.

| Denisa0954 a răspuns:

Tu chiar crezi ca rămâi gravidă asa in 24 h?