Nu prea sunt sanse de sarcina. La 2 ore, orice spermatozoid ti-ar fi ramas pe piele nu mai era viabil. Iar lichidul preejaculator iese de obicei dupa cateva minute de "activitate", deci sansele sunt infime.
Salut. Precum stii, NU avem voie sa dam sfaturi medicale aici. Deoarece daca se intampla ceva mai grav, o sa ne gasesti pe noi vinovati. Chestiile intime se explica unui medic de specialitate, care face un control, niste analize poate. etc. etc.
Degeaba ne promiti tu,, funda,,! Aceasta funda ramane aici. NU o sa ne hranim cu ea in viata reala!
Aaaaa, ca am putea sa raspundem aberatii si asta s-ar putea intampla. Dar oare ai discerne tu un sfat rau de unul dezastruos?
Obisnuieste-te. Cred ca mai bine de jumate din intrebari se rezuma la : Ajutor, am facut sex, exista riscul de sarcina? E tristut, dar n-ai ce face. Poate cand se introduce educatia sexuala obligatorie vor sta altfel lucrurile.
Corecta si ideea ta. Dar exista suuficiente carti pe aceste teme, daca stii sa citesti si sa retii ce citesti. NU trebuie scoala -- sau altii -- sa te sfatuiasca ce sa faci permanent!
Nu trebuie neaparat carti.Se gaseste mura in gura pe internet, mii de articole pe google, videoclipuri pe Youtube, inclusiv cu animatii care prind foarte bine si pentru ora de biologie.
Nu stiu daca este chiar asa. O carte autorizata si scoasa de o Editura de incredere este de luat in seama!
Nu se mai incurajeaza cititul asa ca inainte. Insa un videoclip poate fi urmarit oricand. https://www.youtube.com/playlist?list=PLejwvuY0eTV2xSIxk5pPfskU9oXoN5BDh
Pacat ca NU am telefon performant, cu camera. Sa vezi cate carti am. Si cate domenii. Eu recomand cartile, pentru ca am asa ceva. NU doar sa ma dau,, rotund,,. Eu raman la parerea mea. Increderea mea nu este in You Tube totalmente.
Bananacantareata87 întreabă: