| PapusaBarbie99 a întrebat:

Buna Ziua! Ieri,prietenul meu se juca cu penisul pe langa vaginul meu, introducea si degetele.Se mai juca si cu penisul lui si il tinea langa vagin. Exista sanse sa raman insarcinata?

7 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Pai sanse exista atat timp cat penisul umbla pe langa pasarica ta.
Chiar daca el zice ca nu a ejacutat, la cat de agitati sunteti in ziua de azi, nici nu stiti cand domnul cuc se umezeste si intra in contact cu doamna pupaza.
Asteapta 14 zile si fa un test de sarcina
Doar asa akungi orice indoiala, iar pe viitor, daca tot te hotarasti sa iti incepi viata sexuala, foloseste PREZERVATIVUL!
Sarbatori fericite fara incidentewinking

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ma fratilor daca tot va dezbracati de ce nu faceti sex cum trebuie, va faceti stramsoii sa se zbata in mormant de rusine, ei au murit in razboi in era paleozoica ca sa putem sa facem sex in pace iar voi va bateti joc, halele maica sfanta! chemati smurdul am intrat in fibrilatie atriala

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar tie ti a plăcut?

| Wihox a răspuns:

Daca a ejaculat intre timp exista. Sunt foarte mici dar exista. Aveti si voi grija. Daca tot va frecati asa macar si faceti ceva, macar daca unu dintre voi are vreo boala sa nu o luati degeaba. :v

| corbulalbrosu a răspuns:

Posibilitatea formarii unei sarcini in astfel de conditii nu poate fi niciodata exclusa sau eliminata 100%, fiindca poate exista probabilitatea de a se si realiza intro proportie imposibil de precizat, care insa este destul de mica. Depinde in primul rand de experienta sexuala dar mai ales de capacitatea lui de a reusi sa-si coordoneze si controleze perfect ejacularea pentru a nu fi existat urme de sperma pe penis. Fiind fata ar trebui sa stii ca femeia poate ramane insarcinata doar in cazul in care sexul/joaca chiar are loc in perioada fertila si patrunde/ajunge sperma in vaginul ei. In concluzie probabilitatea formarii unei sarcini depinde de mai multi factori si din acest motiv nu poate fi exclusa in totalitate si din acest motiv intotdeauna posibilitatea va exista, dar aceasta este totusi extrem de mica. Multa sanatate

| Emilian65 a răspuns:

Daca nu a ejaculat in vagin sa langa vagin, nu sunt sanse de sarcina.

| ubox7007 a răspuns:

Da cum nu, se numeste i-insarcinata, de la Apple, e wireless (fara fir sau penetreare in cazul de fata)