Trebuie sa ai vointa, sa nu te gandesti numai acolo.si sa folosesti durex performa(prelungesc cu mult actul sexual)
Si tu crezi ca l-ai ajutat prea mult?
"Nu o lasa pana nu incepe sa planga"
crezi ca asta e vorba de rezistenta?!
nu stiu ce fel de viata sexuala duci tu, dar dai de banuit. Poate ai avut tu parte de partenere care au mimat orgasme, deocamdata iubitul meu e in stare sa ma faca sa ma simt bine fara sa fie nevoie sa ma prefac, sau sa ma faca sa plang.Asta e placere, ce spui tu?
@Tilica-si eu am plans in timpul unui contact sexual, dar crede-ma ca nu fiindca am avut orgasm, ci fiindca nu ma simteam bine fizic&moral.
Mimam pentru a va simti voi barbati, nu cred ca ar fi altul motivul, nu a fost nici un apropo.
Antrenament particular cat cuprinde si concentrare.
@Tilica-dragul meu, facem sex doar cu un tip, cu acelasi tip cu care fac de cand ma stiu. Nu e vorba de nici o orgie, insa te asigur ca cel putin o data o tipa a mimat cand intretinea un contact sexual cu tine.Sa nu-mi zici mie ca prima data cand ai facut sex, tipa s-a simtit extraordinar de bine.
Toata chestia tine la concentratie si la respiratie, nu sta mai mult de 5 minute cu partenera intr-o pozitie, atunci cind faceti schimbari de pozitie incearca preludiu, nu-ti lasa urechile amgite la ce spune partenera, atunci cind ea zice mai tare sau mai adinc, arde-o dar trebuie sa te concentrezi ca nu ala e motivul ca trebuie sa termini gandeste-te ca si tu trebuie sa fii victorios, nu o lasa pina nu incepe sa plinga, atunci cind plinge sarut-o patimas si spune-i vorbe duioase
Sfinta Raluca, eu nu vreau sa jignesc dar cum si unele dintre voi va dati de ceasul mortii, in timpul actului sexual, si mimati zeci de mii de orgasme de ce nu am dreptul sa fiu jalnic, daca ai fi stiut raspunsul il ajuta-i pe rspectivul si nu-ti dadeai cu parerea, oricum mare brinza n-ai facut, mi-ar fi mila de tine sa te am ca partenera
Raluca, daca nu pui si un pic de umor in raspunsul la o intrebare a carui user este cam rusinos cum crezi ca-i ridici moralul.
Dorutza, dupa raspunsul tau cred ca ai plins deoarece faceai sex cu mai multi, nu stiu ce sa inteleg prin mimam pentru a va simtii voi barbatii, eu nu cred ca am luat parte la asa orgie
beausingurlamasamea întreabă: