| adelinaaaa12345 a întrebat:

Buna ziua, imi place penisul dar in acelasi timp imi place si organul feminin. Sunt gay sau straight?!?!?!?

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LordCristobal a răspuns:

Esti bisexuala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A scris cineva - satisfactie sexuala pe care o pot produce numai barbatii cu penisuri "adevarate".

Să știe și TOATE care citesc că un penis "adevărat" până în 20 cm lungime și gros de 5 cm face unei femei și 4 - 5 orgasme.

NU EXISTĂ nici măcar o femeie din vreo 70 - 80 de femei între 17 ani și peste 50 de ani să NU fi avut măcar 1 orgasm când fac sex cu penis de care am spus.

Pentru fetele sau femeile care se cred LESBI - să facă sex măcar o singură dată cu bărbat cu penis de care am spus și UITĂ imediat că sunt LESBI și că nu le place sexul cu bărbați.

Dacă ele fac sex cu bărbați cu penisuri de 14 - 15 - 16 - 17 cm și NU au orgasm - vor crede că NU le plac bărbații.

ERONAT TOTAL - NU EXISTĂ femeie între 17 ani și peste 50 de ani să nu aibă minim 1 orgasm dacă fac sex cu penis până în 20 cm.

Multe au orgasme în cascadă - unul după altul când fac sex cu penis mare.

Deci așa este

- femeile NU sunt LESBI

- femeile fac sex cu penisuri mici până în 17 cm și NU au orgasme și ele cred că NU au plăcere când fac sex cu bărbați și atunci încearcă și cu femei

- ERONAT TOTAL - TOATE femeile au orgasme când fac sex cu penis până în 20 cm și gros de 5 cm.

| mihai69 a răspuns:

Ești bi sau asexuală.

| VoidEternal a răspuns:

Depinde ce înseamnă că îți place. Dacă îți place cum arata nu cred că ești bi.

| darrio2007 a răspuns:

La varsta ta, inca nu stii ce-ti place. Peste 2-3 ani vei afla ce anume iti place.

| Emilian65 a răspuns:

Ești bi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bisexuală

| ania a răspuns:

Ești păcătoasă ca noi toți ceilalți. Toți ne naștem de la cădere lui Adam încoace cu o natura păcătoasă adică înclinată în diverse grade spre toate încălcările posibile ale conștiinței, inclusiv lăcomia pentru trupurile altora indiferent de sex. Oricine poate sa fie bi, homo, lesbi zooful, necrofil numai sa vrea sa devina deschis la idee. La orce filme de genul ne uitam natura noastră păcătoasă face sa ne simțim ispitiți. Dar nu avem pacea conștiinței decât dacă ne implice sexual după planul inițial al Creatorului și anume numai în cadrul căsătoriei hetero. Unii pot simți o atracție ai mare pentru astfel de implicare sexuala datorita unor greșeli banale și frecvente de educație de exemplu mama și-a dorit un copil de alt sex decât cal dat de cromozomii sexuali ai copilului sau copilul nu a avut o relație hrănitoare sufletește cu părintele de același sex și arunci a rămas cu un gol pe care încearcă mai târziu sa îl umple și poate ajunge și sa sexualize e acea relație, etc. Fiecare alege la ce ispite cedează și pe care le respinge și asculta de conștiința.

Întrebări similare