Teoretic in primele 3-4 zile de dupa menstruatie, adica in zilele a 4-7-a a ciclului menstrual probabilitatea de formare a unei sarcini este de maxim 3-5% in cazul in care sperma este ejaculata in vagin si de 1-3% in cazul in care nu se ejaculeaza in vagin. Poti fi ferm convinsa ca formarea unei sarcini este IMPOSIBILA insituatia prezentata. Multa sanatate.
Păi nu e panică, riscul e nul dacă ai folosit prezervativ, și în plus nu erai în perioada fertilă!
M-a penetrat de 2 ori fara prezervativ dar a intrat putin si er umed si doar dupa am continuat cu prezervativ... exista un risc mare?
Nu ai de ce să te sperii, de data asta. Decât, eventual, de vreo infecție cu transmitere sexuală.
De infectii nu ne temem pentru ca ambii am facut analize si nu am avut alti parteneri. Dar ma ingrijoreaza aparitia unei eventuale sarcini...
Daca actul sexual a avut loc in conditiile descrise de tine, nu este posibila o sarcina.
Nu, riscul de a ramane insarcinata nu este mare. Mai ales ca esti la sfarsitul menstruatiei. Stati linistiti. Sanatate!
beausingurlamasamea întreabă: