In primul rand ai luat pastila de a doua zi efectiv degeaba. Nu era cazul si nu ai facut decat sa te dai peste cap hormonal asa ca asteapta-te sa nu-ti vina menstruatia corect.
Cum crezi tu ca ai putea fi insarcinata daca si-a scos-o, avea si prezervativ, ai luat si pastila si a iesit si testul negativ? Doamne...
Pastila nu funcționează în toate cazurile. Am luat-o pentru că nu prea e momentul de sarcină din anumite motive medicale. Testul de sarcină nu știu cât de valabil poate să fie, ținând cont că se cam face la o săptămână de la întârzierea menstruației. iar eu nu știu când ar trebui să am menstruația pentru a fi sigură de rezultatul testului. Sunt foarte panicată și în general foarte anxioasă?
Atunci protejeaza-te mai bine! Mergi la medic, fa niste analize, sa-ti prescrie niste anticonceptionale daca nu esti in stare sa-ti tii evidenta menstruatiei, nu puteti sa va dati seama daca un prezervativ e bun de folosit sau nu si faci avorturi si iei pastile haotic asa! Unde o sa ajungi in ritmul asta?
Mă protejez cât pot de bine! Anticoncepționale nu am voie să iau momentan. Nu-mi pot ține evidența menstruației pentru moment pentru că avortul medicamentos a dereglat-o! De la avortul medicamentos îmi poate veni în 4-6 săptămâni..Deci e greu să știu exact când pot face un test de sarcină! Prezervativul era "întreg" la început, s-a rupt pur și simplu. Mulțumesc pentru răspuns!?
Daca te-ai fi protejat bine nu ai fi ajuns in situatia asta! Succes.
Până la avortul medicamentos, nu m-am protejat așa cum ar trebui, recunosc. Dar acum o fac cât de bine este posibil. Mulțumesc frumos!
Davidandrei102 întreabă: