Înainte de menstruatie probabilitatea de a rămâne însărcinată este aproape imposibilă. Menstruatia poate întârzia din cauza schimbării hormonale, iar testul de sarcină a fost făcut prea devreme.
Testul de sarcina l-am facut pentru ca luna trecuta am mai avut contacte sexuale neprotejate.
Luna trecuta cand? Pentru ca e posibil sa le fi facut totusi degeaba...
In mai multe dăți: 2, 14, 16, 19, 23, 24,30,31 martie. Am facut testul pentru ca m-am gandit sa nu cumva sa fi fost sangerarea de implantare, desi parea mai mult ca imi venise, dar azi nimic, nici o scurgere...maine ar fi prima zi de intarziere si ma ingrijoreaza pentru ca nici simptome nu prea am, dureri de burta foarte slabe, desi eu aveam dureri foarte mari
Daca nici un contact nu a fost protejat, iti dai seama ca sunt sanse sa fie si sarcina. Dar poate la fel de bine sa fie o simpla dereglare.
Acum nu vreau sa te sperii, iti spun experienta mea, sangerarea de implantare la mine a coincis fix cu menstruatia...tot asa, putin cantitativ si dubios ca si culoare. Nu prea am bagat o in seama. La o luna dupa...bebe in burta ) acum asa a fost la mine, nu e musai ca la tine sa fie aceeasi cauza.
Dar sa stii ca faptul ca ejaculeaza afara NU este metoda de protectie.
O sa astept sa vad daca o sa imi vina zilele astea, si daca nu, o sa mai repet un test de sarcina. Multumesc!
Fiindca se pare ca ori nu stii sa-ti calculezi, sau din cauza faptului ca probabil ai ciclul menstrual neregulat si din acest motiv nu poate fi stabiita PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual, testul de sarcina se efectueaza incepand cu cea de a 22-a zi de dupa data in care a fost intretinut ultimul act sexual neprotejat. Rezultatele testelor de sarcina care sunt efectuate inainte de momentul optim intr-o foarte mare proportie pot fi FALS NEGATIVE. Multa sanatate!