Pai prietena mea nu are "gaze vaginale" deci nu prea cred ca este ceva normal. Oricum, forumurile si site-urile sunt doar pentru sfaturi, pentru un diagnostic concret mergi la medicul ginecolog.
Poti sa ai si boala Crohn (ti-am zis, pentru un diagnostic clar fugi repede la ginecolog, nu e de joaca cu sanatatea)
Multumesc ca ti-ai dat interesul si ai incercat sa imi cauti rezolvare la intrebarea mea, insa am cautat si eu despre boala Crohn si ar fi trebuit ca acele gaze sa aiba un miros urat si sa vina din interior singure fara a mai intra aer, insa la mine nu este asa, este doar aerul care intra si iese in momentul exercitilor fizice. Iar eu imi fac din 6 in 6 luni analize din cap pana in picioare, cred ca ar fi trebuit sa apara niste valori anormale in caz ca as fi suferit de Crohn.
Oricum, apreciez bunul tau simt, fata de ceilalti.
Nu te lasa, ai mers la ginecolog? Spune-i mamei, surorii, spune-i oricarei prietene si mergeti la ginecolog.Adica numai el poate sti clar de ce, poate o fi ceva normal, dar rar, poate fi o afectiune mai putin cunoscuta.Cu sanatatea nu e de joaca, mai ales cu cea intima.
Sanatate.
Si noi ce vrei sa-ti facem sa ti le scoatem sau ce pulaa calului vrei? du-te la medic stie ala nu ne intreba pe noi!
Incearca sa o tii stransa, sa faci exercitii cu vaginul de cate ori poti, cand faci pipi opreste si fa din nou de cateva ori, o sa intareasca muschii vaginului.In felul asta o sa fii mai stramta, muschii mai puternici, nu o sa se lase la fiecare aplecare pe care o faci si strange in timp ce te apleci si te ridici.
SI mie mi se intampla cand fac lumanarea de mult timp..stai linistita nu e nimic grav nu mai iti cauta probleme degeaba. Incearca sa iti iei niste chilotei mai stramti