Cu oralul, de acolo ți se trage. Ai încurcat-o scurt și gros. Iar dacă au trecut 4 luni, să vă trăiască. Sănătos să fie, și viteaz ca taică-su!
Pai nu stii ca aici toata lumea are studii? Una e gravida ca sa atins de blugi, alta se teme de sarcina ca a inghitit... fereasca dumnezeu. EU cred ca astia de la TPU se tavalesc pe Jos de ras in fiecare zi
Păi da, hai de ele zici că-s mici și se sperie imediat că nu le vine, dar de ce te apuci frate când știi că n-ai habar de domeniu să-ți dai cu părerea că ai auzit tu că dacă nu-ți vine gata = gravidă. Sau ăia care cred că pe fete nu le poate durea burta sau să le fie greață decât dacă-s gravide. Își dau pe aici cu părerea doar să le bage pe fetele astea în sperieți.
și băiat fiind când n-ai habar cum ne funcționează organismu, că mă îndoiesc că după ce dă un răspuns de ăsta să fi stat el cu zilele să citească despre reproducere și corpul feminin. Văd 2-3 femei dezbărcate, aud că dacă nu-ți vine ciclu = sarcină și gata, vin și își dau cu părerea stânga-dreapta.
EU daca as fi fata nu as avea curaj lor. Sa zici tu ca fata la atata lume ca ai inghitit... Si ce varsta are. Ca la o postare din 2019 daca te uiti zicea ca are 12 sau 13 ani
Nici eu n-aș avea dar na, aia ține de fiecare. când te sperie atât o chestie de asta nu cred că mai ții cont, mai ales pe un site ca ăsta unde ești relativ anonim
Uite asta e teama la baieti. Ca are 13 sau 14 ani, si dai de ea pe la 16 ani. O saruti pe buze si numai ea stie ce a facut cu ele
Daaa, că voi numa pe sticla de apă ați stat cu ele. Dar normal, numa fetele n-au voie să facă nimic, voi liniștiți să aveți cu sutele de partenere că doar asta vă face bărbați.
Nu am zis asta. Barbatu e cel mai mare idiot in multe cazuri.
Tu nu, dar majoritatea așa cred și au pretenția
Stiu. Cred Ca daca au nspe partenere odata sunt barbati.
Pai de ce sa nu aibă pretenții, o fata care e penetrata de o grama e echivalentul la voi cu disperatii aia care ofera atenție/poate chiar bani și nu primesc nimic(sunt folosiți de fete ). Numa-i ca aia nu și-o i-au chiar la propriu.
Nu mă refer la alea care au vreo câteva zeci, mă refer și la fete care poate au 5 parteneri în toată viața și tot sunt făcute târfe că vai au îndrăznit să facă sex, de parcă femeia n-ar fi tot om cu nevoie sexuală ca bărbații nici eu nu-s de acord nici la fete nici la băieți să ai listă de câteva pagini, ăia chiar sunt prea de tot
Poti face sex oral pana la adanci batraneti. Nu ai cum sa ramai insarcinata
Eu am probleme cu scurgerile nu cu sarcina ca nu cred ca sunt gravida...
Asta e altceva. Dar tu ai zis ca ai simptome ca si cum ai fi gravida. Si nici macar scurgerile alea nu au treaba cu oralu.
și-a dat drumul pe buzele de jos - asta chiar e o prostie!
Mergi la doctor si fa-ti un test.
Daca nu ti-a venit ciclu de 4luni, esti gravida!
lasa scurgerile si pune bani de-o parte pentru bebelus
Acum 6 ore | Anachmr12 explică:
Eu am probleme cu scurgerile nu cu sarcina ca nu cred ca sunt gravida
Daca scurgerile amintite la cere te-ai referit in finalul intrebarii : ''De atunci de la cele 2 contacte nu mi-a venit stopul pana azi și am scurgeri de culoare alb-gălbui'' persista de atat de mult timp, este posibil sa se produca ca urmare a unei infectii vaginale sau uterine. Este recomandat sa te prezinti la un laborator de analize medicale pentru a fi prelevate probe de secretie vaginala care sa fie analizate si pe baza rezultatelor obtinute sa poata fi stabilit despre ce este vorba : de o infectie cu transmitere sexuala sau de alta natura si determinarea tratamentului medicamentos corect. Este exclusa posibilitatea de a fi insarcinata. Multa sanatate!