| AlinaElisabeta2 a întrebat:

Buna ziua, în urma cu 2 ani m-am despărțit de baiatul cu care am fost împreună 1 an și jumătate. De menționat ca nu am făcut nimic cu el, deși aveam vârsta legală din toate punctele de vedere. În acest timp cât am fost despărțiți eu am avut o altă relație de 1 an și ceva, care s-a terminat recent. El a fost primul băiat din viața mea, deși regret acum.
Cand fostul meu a auzit m-a căutat și am inceput sa vorbim din nou și să ieșim, este schimbat total, mult mai matur și mai cu capul pe umeri. Iar sentimentele mele pentru el nu au murit niciodată, inima mea încă tresalta atunci când îl văd.
Întrebarea este următoarea: cat timp credeti ca ar trebui să astept înainte de a o face cu el? Vorbim de o lună și nu vreau sa ii las o impresie rea, deși ma cunoaște foarte bine. Simt dorința lângă el, cum nu am simțit vreodată lângă fostul iubit. Ce ar trebui să fac?

15 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Deci lui nu i-ai dat pasarica desi erati majori si ati stat impreuna 1 an si jumatate, dar i-ai dat-o altuia (care aparent nici nu era vreun "merituos"), iar acum el te vrea inapoi..."inceputa"? Fraier. Eu nu ma mai intorceam la tine niciodata, oricat de mult as fi salivat dupa cooru' tau.
As putea sa-ti dau anumite sugestii (nu stiu daca or fi bune sau rele) in legatura cu ceea ce ar trebui sa faci, dar nu vreau, pentru ca asta e genul de situatie care ma enerveaza maxim. Chiar si filmele care abordeaza un astfel de scenariu ma scot din minti.winking

| AlinaElisabeta2 explică (pentru wildthing):

Despărțirea nu a fost din vina mea.
El m-a înșelat și a fost plecat jumătate din relație în altă țară, nu ne-am văzut.
În tot acest timp el a vrut să se împace cu mine, dar amândoi având alte relații.
Am inceput sa vorbim din nou întâmplător și am ajuns la concluzia că sentimentele noastre nu s-au stins.
De menționat că în trecut el nici măcar nu a deschis subiectul despre sex vreodată.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru AlinaElisabeta2):

A... Te intorci la unul care te-a inselat...
Crezi ca merita "flacara" asta reaprinsa?
Eu zic ca repeti o relatie de rahat.

| wildthing a răspuns (pentru AlinaElisabeta2):

Nu se leaga. Un om care nici macar nu aduce vorba despre sex intr-un an si jumatate de relatie, se duce si si-o trage cu alta? Ce fel de relatie e aia in care nu vine vorba despre sex in 1 an si jumatate? Eu zic ca nu e bine sa te impaci cu el. Unde-i pasiunea care ar trebui sa existe intr-o relatie amoroasa?! Oamenii nu se schimba (sau se schimba eventual in mai rau)... daca atunci s-a comportat asa, nici acum nu va fi mai dornic "sa te atinga". Eu ca barbat nu pot sa concep sa fiu atras de o femeie, sa ajung sa fiu chiar intr-o relatie cu ea...dar sa nu aduc vorba despre sex. M-as gandi tot timpul la sex.
Pana la urma, dincolo de nevoia compatibilitate pe mai multe paliere, intr-o relatie despre asta e vorba in primul rand, despre sex.

| ania a răspuns:

Ati fi mai fericiti daca ati face sex doar duoa casatorie.Asa cum ai constatat si in cazul relatiei anterioare sexul fara casatorie aduce regret, vinovatie, nu ecbinecuvantat de Cretor. Faptul ca ai gresit odata nu indreotateste pe nimeni sa iti ceara sa pacatuirsti din nou.E mai profitabil sa inveti din greselike trecutului.

| AndreiOlcer a răspuns (pentru ania):

Doamnaaa trebuie test drive inainte sa cumperi masina

| RAY a răspuns:

Complicate mai sunteti si asa doar vagin oferiti si drame, tradare, deci tu la inselat, acum el te vrea inapoi, ce indiot

| Violleta2022 a răspuns:

"acum 2 ore | AlinaElisabeta2 explică (pentru wildthing):
Despărțirea nu a fost din vina mea.
El m-a înșelat și a fost plecat jumătate din relație în altă țară, nu ne-am văzut."

Asadar, tu te-ai intors la unul care te-a inselat si parasit pentru alta?
La ce dumnezeu iti trebuie un curvar, care nu da doi bani pe tine?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Adica sa-ti zic eu cand sa te culci cu barbatul viselor tale, caruia nu i-ai dat 'trup' un an si ceva, desi numesti ca aveati o relatie?
Daca e chemare, sexul se poate face de la prima intalnire. Asta nu te face pe tine mai buna sau mai rea decat esti.
Nu te mai comporta de parca te-ai degrada dupa ce te futs.

| 1997onur a răspuns:

Fă-o când simți tu și vând vrei tu și cu cine vrei tu când vrei tu asta să-ți fie clar este viața ta nimeni nu are voie sa decidă în locul tău ce sa faci cu viața ta dacă tu simți cu adevărat ca vrei sa faci asta fă-o.

Nu te lua după bolnavul ăla care pune sexul pe primul loc cine pune sexul pe primul loc nu știe ce înseamnă să iubești cu adevărat acel om este o scârbă de om care pune sexul pe primul loc înainte la inima pe care o iubește cu adevărat. Când iubești cu adevărata dar cu adevărat sexul nici dar nici nu se mai discută nici nimic și el tea înșelat este clar ca nu te iubește cu adevărat dar treaba ta viața tu ști ce faci și ce alegi în viață ta dar ca să ști bine asta și sa nu uiți niciodată omul care înșeală și pune pe primul loc sexul nu știe ce este sa iubești cu adevărat nu are de unde sa știe ce înseamnă sa iubește cu adevărat pentru așa oamenii sexul este pe primul loc și o data ce Te-a inselat va ma mai urma. Când iubește cu adevărat înșelatul nu are cum sa existe poa sa vina și goală pușcă sa se vadă totul și să stea în orice poziție vrea degeaba când iubește cu adevărat nu are cum sa se întâmple așa ceva dar și dacă se întâmplă înseamnă că nu știe ce este sa iubești cu adevărat nu oricine iubește cu adevărată nu oricine poate sa iubească cu adevărat pentru tot deauna cu adevărat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei

Păi în primul rând energia nu minte niciodată

Consider ca a fii respectat, apreciat și asta înseamnă că ești sincer și îți pasă de cealaltă persoană, ar trebui să fie primordial

Dacă simți ca el te poate respecta și poate fi deschis cu tine, ca este un om în care poți avea încredere, o luna deja e mai mult decât suficient, contează mai mult omul

Succes

| Antopuff a răspuns:

Dacă tu asta iti dorești nu vad de ce sa iti spuna unul si altul ce sa faci. Iar ca și timp chiar nu contează ca e o zi, o săptămână, o luna dacă tu vrei sa faci sex cu el poți oricând consideri ca e momentul. Dacă spui ca te cunoaște nu ar avea de ce sa își schimbe părerea.

| orailibrail a răspuns:

Nu va accepta niciodată ca ai facut-o cu celalalt.
Acestxlucru îl doare chiar daca nu exprima.

| shookdazed a răspuns:

Eu am stat 2 ani cu una si nu am vazut nimic si desi tineam la ea, s-a hotarat sa faca un copil cu un golan pe bune daca mai inteleg femeile...
De-aia am ramas singur

| AndreiOlcer a răspuns:

Sa eu tragi de sa ii sara apa din cap