| Ramona87 a întrebat:

in urma cu 2 luni am trimis un mesaj si am incercat sa ascult parerile tuturor. Eram eu fata ce placea un indian care o alesese pe prietena mea indianca in locul meu. La cateva zile dupa am vorbit cu el, i-am zis ca poate sta cu amandoua ca si asa eu vreau sa stau cu el pana gasesc pe altul si ca oricum decat sa nu il am deloc mai bine asa. Nu a acceptat pt ca i-am zis ca il voi refuza daca va incerca sa se culce cu mine, el a zis ca nu vrea sa stea cu amandoua si ca se simte folosit. Ei bine, orgoliul meu m-a impins mult mai departe si i-am zis "prietenei mele"ce a facur iubitul ei. Cu toate ca era vizibil ranita a hotarat sa se impace cu el iar eu inloc sa il aduc inapoi l-am indepartat. M-a blocat peste tot, facebook, whatsapp. Am plans pentru ca am stricat totul. Acum o luna m-am reintalnit cu el din intamplare. I-am spus tot ce simt ca il vreau inapoi si ca nu inteleg de ce a ales-o pe ea ca eu nu am vrut doar sex dar ca l-am mintit ca sa il am. Mi-a spus in fata, in timp ce se uita la mine ca la o sticla goala ca el nu m-a vrut, ca nu ma vrea si nici nu va mai fi nimic intre noi vreodata si sa uit tot ce a fost ca nu are nevoie de asa ceva, ca nici cu indianca nu mai e pentru ca el vrea sa se distreze si sa isi traiasca viata ca relatia de 5 ani cu o femeie posesiva i-a fost de ajuns. Ba mai mult a zis ca nu insemn nimic pt el si ca stie ca e doar o ambitie de a mea. Eu nu stiu ce sa fac il vreau pe acest barbat si ma doare ca nu il pot avea sau vedea as face orice sa il aduc inapoj nu il pot uita iar soarta nu imi scote in cale un alt barbat sa il uit. Pt acest baiat jur ca as fi in stare sa trec peste prejudecatile pe care societatea le are. De ce mi se intampla asta? Pt ca sunt alba si nu vede un viitor cu mine.ce i-am facut..am vrut sa ii ofer dragostea mea..as face orice sa fie din nou al meu sa ma sarute si sa ma tina in brate ca intainte. Oare se mai poate face ceva? Va pup si multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai nevoie de un psiholog. Prin ce treci tu nu e dragoste, e obsesie amestecata cu manie. Spui ca-l iubesti dar i-ai facut doar rau, i-ai complicat viata cat de mult ai putut si vrei sa ti-l revendici ca pe un trofeu, fiindca asta e fixatia ta. In realitate iubirea este, de fapt, egoism in stare pura. Ti-l doresti pentru tine si nu pentru ca il iubesti, ci pentru ca vrei sa iti satisfaci propriile poriniri. Faptul ca ai putut sa spui acele minciuni doar pentru a le destrama relatia denota mania si instabilitatea ta emotionala. Dupa cum spuneam, psiholog!

4 răspunsuri:
| Ramona87 explică:

Am uitat sa dau un detaliu: ce i-am spus prietenei mele a fost adevarat, cand am alfat ca e cu ea, el a fost cel care a lasat-o dormind in pat si a venit la mine si a incercat sa se culce cu mine, i-am zis tipei adevarul si i-am mai si spus ca o prietenă adevarata nu ar fi facut ce a facut ea, ea stia ca il plac, mi-a zis sa fiu cu el ca intr-un final sa se bage ea cu el...mai bine ca stie..si sigur s-a impacat cu el ca sa imi demonstreze ca ce am zis eu nu inseamna nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-a cam jignit, nu crezi? o fata care se daruieste total unui tip trebuie apreciata.tu n-ai orgoliu? ce te grabesti asa cu indianul? ai rabdare! o sa apara si pentru tine ocazia fericita. si ai grija la acel "a zis ca nu insemn nimic pentru el si ca stie ca e doar o ambitie de a mea". s-ar putea sa incerce sa te domine. si nu cred ca o sa fie prea placut. mai ales ca, dupa cum te exprimi in scris esti o fata/femeie foarte hotarata, sigura pe ea, si orice baiat s-ar mandri cu tine.

| AndyLavy a răspuns:

Mai femeie ce naiba nu intelegi? omul nu te vrea si punct. Da-i pace. are motivele lui probabil. Dragostea cu sila nu se merge. asta e. Nu esti nici prima nici singura femeie care sufera din dragoste. Capul sus, nu te mai injosi atat, si intr-o zi vei gasi un altul. Nu s-a terminat lumea cu asta

| Tigrul15 a răspuns:

Poate esti prea posesiva si l-ai scos din minti... Asa am avut si eu o iubita si tot asa o ajuns.