Stai linistita nu ai cum sa fi insarcinata daca v-ati protejat. Lichidul e de la mensturatie pentru ca si la mine apare cu o zi, doua inainte sa-mi vina.
Bună!
Dacă aţi folosit CORECT prezervativul şi l-aţi verificat după actul sexual ( să NU fie rupt ), atunci NU ai cum să rămâi însărcinată!
Deci, NU ai de ce să te îngrijorezi
Menstruaţia poate să vină şi mai devreme...
Toate cele bune.
Scurgerea pe care ai avut-o n-are legatura cu vreo sarcina (oricum e prea devreme pentru asa ceva, si oricum, daca v-ati protejat, treaba este exclusa). S-ar putea cu toate astea, sa fi luat din pacate o boala de la prieten. Prezervativele te protejeaza doar 70% de BTS-uri, deci poti sa iei ceva, cu tot cu ele. Daca iubi n-a fost virgin, exista aceasta posibilitate. Barbatii sunt purtatori de tot felul de BTS-uri care la ei nu se manifesta. Tu, ca femei insa, te trezesti cu scurgeri, secretii etc. Ar fi bine sa mergi la un medic.
Nu era virgin. Dar are toate analizele facute la zi. Cineva mi-a spus ca acel lichid este din cauza ca trebuie sa imi vina. Si luna trecuta la fel s-a intamplat, inainte de menstruatie mi-a curs acel lichid cu 2 zile inainte.
Dar grija mea este sa nu fiu insarcinata. Adica nu are cum, nu? Daca am facut protejat si nu a ejaculat deloc?