E ca si cum ai intreba daca poate sa creasca o planta fara sa pui un sambure in pamant, ganditi inainte sa intrebati, daca nu a avut loc ejaculare de unde mama dracu sa ramana insarcinata?
Mai trebuia sa intrebi daca iti dadeai drumu in vreo ureche daca se putea intampla ceva si erai bomba
Am citit pe net tot felul de prostii ca poti ramane din acel lichid care are rol de lubrifiant multe se lauda ca au facut-o neprotejat au ramas gravide desi nu cred insa te poti astepta la surprize tot timpul
Prietene. sunt persoane care vor copii, si o fac de zeci de ori cu ejaculare in vagin (nu pe langa, nu lichid pre-ejaculator) si nu au noroc asa repede, si vrei sa imi spui mie ca la tine iese asa? deci nu, ia-ti gandul. O zi buna
Da, exista riscul de a ramane insarcinata de la lichidul pre-seminal. Este un risc foarte scazut, dar nu e 0.
In 4 zile oricum nu aveai nici mama simptomelor. Acestea apar dupa 5-6 saptamani de sarcina...nu dupa cateva zile.
Daca au trecut deja 4 zile nu ai ce sa mai iei si oricum riscul este foarte mic iar pastila de a doua zi se ia NUMAI la recomandarea medicului.
Multumesc am inceput sa-mi fac griji si am vrut sa vad daca se poate intampla ceva multumesc!
beausingurlamasamea întreabă: