| Gabriella22 a întrebat:

Buna ziua, in urma cu 5 zile am avut un contact sexual cu soțul meu de obicei nu aveam probleme dar de data asta in timp ce făceam ma durea rău burta( Menționez ca am născut prin cezariana in urma cu 6 luni) a doua zi mi-a venit menstruația pentru prima data după naștere acum am 4 zile de când tot am scurgeri și sunt mari sunt cam îngrijorată, ma poate lămuri cineva? Este normal sau trebuie sa merg la doctor

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Ar fi trebuit sa va opriti in secunda doi cand a inceput durerea de burta.Cum sa faci sex asa?

Mergi la spital!

| Sophieka a răspuns:

Te duci la doctor si pentru tine, si pentru copil...

Nu stiu pentru ce deveniti parinti aiurea cand habar nu aveti sa va descurcati si nu stiti cum sa procedati in viata. Pacat de copil.

| Gabriella22 explică (pentru Sophieka):

De ce păcat de copil? Copilul e bine îngrijit si ma descurc in creșterea lui fără ajutorul cuiva, păcat de copil ca am pus o întrebare? E ceva anormal sa întrebi? Să vezi părerile altora poate sunt oameni care au pățit tot la fel și știu despre ce e vorba în schimb dumneata vi aici în loc să spui ceva folositor va dați mare deșteaptă și mai și jigniți laughing părerea mea e să vă vedeți de treabă. O zi frumoasă!?

| anonim3248 a răspuns:

Ai hemoragie, mergi la urgență imediat.

| Gabriella22 explică (pentru anonim3248):

Se pare ca era ciclu doar ca asa e normal sa vina și sa curgă așa mult după atâtea luni de stat pe tușă? ps: mâine fac o săptămână de când am ciclu dar din fericire e pe terminate?

| Altinbek a răspuns:

Mergi la spital!

| kuniskunis a răspuns:

Status? smug