| Sara2 a întrebat:

in urma cu o luna m-am sters cu un servetel murdar de sperma in zona vaginala dupa 15 zile am facut un test shure cheeck si a iesi negativ... dupa 30 zile am facut barza...tot negativ... dar mi-a intarziat menstruatia deja 17 zile...credeti ca se poate sa fiu insarcinata? (nu am avut contact sexual)

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

In prima data: nu folosi orice pentru sters, mai ales un material (servetel) murdar, deoarece poti sa te infectezi!
Probabilitatea sa fii ramasa insarcinata este f mica daca testele n-au aratat-o, dar daca intarzie si la ciclul urmator, mai mult de o saptamana, neaparat sa mergi la medic!
Atat o raceala, cat si o infectie (si multi alti factori) pot provoca intarzierea ciclului sau chiar absenta 1-2 luni.

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu esti insarcinata, dar renunta la jocurile astea cu servetele murdare fiindca ai sa te alegi cu infectii grave. Mergi la ginecolog pentru a afla de ce nu ti-a venit ciclul. De obicei aceste probleme sunt tratabile la inceput, petru ca in timp sa se agraveze.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

E destul de putin probabil sa fii insarcinata... Motivul pentru care-ti intarzie s-ar putea sa vina de la faptul ca te-ai sters cu un servetel murdar... Ai mai multa grija... Poti lua vreo boala... infectie... etc... Mai bine mergi la medicul ginecolog pentru niste analize.

| Parintele a răspuns:

Este posibil sa fii insarcinata daca te joci cu prietenul tau chiar si fara sa te penetreze. (daca baga degetul in vagin dupa ce s-a atins pe el...etc.etc jocuri erotice.stim cu totii la ce ma refer, deci nu neaparat de la servetel). Mergi la doctor.

auran
| auran a răspuns:

Mai sigur ar fi un control medical
dupa doua teste de sarcina negative, nu cred mai fa-ti unul acum, asa te vei linisti. Poate fi si o dereglare hormonala sau de la anticonceptionale in cazul in care iei.

| nicky a răspuns:

Du-te la medic sa vezi despre ce este vorba. Oricum pe viitor trebuie sa stii sa nu mai folosesti servetele murdare. Trebuie pastrata igiena ca sa nu faci ceva infectii.

| otypa a răspuns:

Daca ti-a iesit testule negative inseamna ca nu esti insarcinata, dar poti sa iti mai faci unul.sa fii sigura pe tine. dar cel mai bine ar fi sa-ti iei inima in dinti si sa dai o fuga la medicul ginecolog chiar daca iti este rusine, dar mai bine acum decat sa se agraveze situatia.

| rebeka_3345 a răspuns:

Poi im mod normal spermatozoizii mor in contact cu aerul... dar daca tu zici ca atunci nu ai avut contact sexul, at eu zic ca nu ai cum sa ai o sarcina, deoarece ca sa ramai insarcinata el trebuie sa se termine in tine... dar poate ai vreo dereglare hormonala. cel mai bine daca nu iti vine, e sa te duci la un ginekolog, pentru ca s-ar putea sa fie altceva, si nah,,, dupa aia ii naspa,,,

| mara_9541 a răspuns:

E putin probabil daca ai facut 2 teste. daca mai intarzie, mergi la doctor.ar putea fi o dereglare, nu te panica totusi.