Ok, daca varianta unei alte sarcini este exclusa, atunci este vorba de faptul ca inca mai este detectabil hormonul hCG in urina.
Valoarea hCG normala pentru o femeie care nu este insarcinata este mai mica decat 5 mUI/mL.
Valorile hormonului hCG pentru o sarcina cu varsta gestationala de 1-2 saptamani pot fi oriunde intre 5, 80 si 750 mUI/mL. Dupa cum se poate observa, diferenta dintre minim si maxim este foarte mare.Astfel, hormonul ar fi putut sa scada in aceasta perioada de la 700 la 7, de exemplu, iar testul sa iti indice acelasi rezultat deoarece cantitativ, se incadreaza in acelasi interval de referinta, cu toate ca scaderea este drastica si organismul se apropie de valorile normale.
Testul de sarcina poate iesi pozitiv cateva zile (chiar saptamani in unele cazuri) dupa avort, deoarece hormonul sarcinii hCG (testele de sarcina functioneaza detectand acest hormon in cantitati mai mari decat in mod obisnuit) inca este prezent in cantitati mari in organismul tau, deci implicit si in urina cu care efectuezi testele.
Organismul are nevoie de timp pentru a reveni la valorile hormonale pe care le avea inaintea sarcinii.Pana atunci, testele vor iesi pozitive deoarece vor detecta in continuare hormonul hCG.
O alta posibilitate ar fi ca ai ramas insarcinata din nou.
Testele digitale indica faptul ca in urina au fost detectate cantitati ale hormonului hCG specifice unei sarcini de 1-2 saptamani.
Acest lucru poate fi ori pentru ca nivelul hormonului hCG a scazut de la avort pana in prezent la cantitati specifice unei sarcini incipiente, urmand ca treptat sa scada la valori normale in lipsa unei sarcini, ori pentru ca intre timp, ai ramas insarcinata din nou si chiar exista o sarcina de 1-2 saptamani.
Ok, daca varianta unei alte sarcini este exclusa, atunci este vorba de faptul ca inca mai este detectabil hormonul hCG in urina.
Valoarea hCG normala pentru o femeie care nu este insarcinata este mai mica decat 5 mUI/mL.
Valorile hormonului hCG pentru o sarcina cu varsta gestationala de 1-2 saptamani pot fi oriunde intre 5, 80 si 750 mUI/mL. Dupa cum se poate observa, diferenta dintre minim si maxim este foarte mare.Astfel, hormonul ar fi putut sa scada in aceasta perioada de la 700 la 7, de exemplu, iar testul sa iti indice acelasi rezultat deoarece cantitativ, se incadreaza in acelasi interval de referinta, cu toate ca scaderea este drastica si organismul se apropie de valorile normale.
Cel mai bine e sa mergi la un control, sa vezi ce si cum...si sa nu te mai framanti si sa te consumi
Avortul a fost cu intentie, deoarece mai am un copil, iar pe moment asa am considerat, acum imi pare nespus de rau. Iar lucrul asta ma framanta foarte tare.
Roaga - te lui Dumnezeu sa te ierte in Mumele lui Iisus Hristos, El promite ca ne asculta- Daca me marturisim pacatele El este credincios si drept ca sa ne ierte pacatele si sa ne curateasca de orice nelegiuire( I Ioan 1 - 9) E important si sa te ierti pe tine insati.Da un nume copilului si multumrste lui Iisus ca acum are El grija de acel copil, cate va ierta si il vei intalni in rai.Eu am avut un avirt spontan cu un an inainte de a- l naste pe fiul meu de 7 ani si cand acesta avea cateva luni am visat cu el si cu cel care a murit la 5 - 6 saptamani, ca mergeau alaturi, cel pe care l - am nascut mergea in rotobil ca in realitare su cel mort si el era blondut si de un an si ceva si mergea alaturi de fratele lui dar avea parca o consistenta luminoasa.Am stiut ca visul era de la Dumnezeu ca sa stiu ca acum El are grija de fiul meu pe care l- am numit Iosua.
DeliaRennata întreabă: