| valentinapopescu25 a întrebat:

Bună ziua. In urma cu un an, m-am angajat la o firma. Aici am întâlnit un băiat de vârsta mea, este frumos, atrăgător.
La început am simțit o atracție imensa fata de el, și el a observat asta. Am incercat sa ascund, dar nu am putut prea mult. Simt fluturi in stomac când îl văd, mă simt foarte bine in prezenta lui. Simt că m-am îndrăgostit. Am avut o conversație cu el, mi-a spus că și el are sentimente pentru mine, doar că el nu poate avea relații cu cineva din cadrul muncii.
Mă afectează orice legat de el. Dacă nu îl văd o zi înnebunesc. Până acum 2 luni aproximativ, ne scriam mesaje. Dar ușor ușor a încetat să mai răspundă, și să îmi spună să încetăm să ne mai scriem că nu este bine. Asta după ce ne-am întâlnit. Ne-am întâlnit, dar el a refuzat orice act sexual cu mine. A spus că sunt femeia ideala pentru el, ma făcut să îl doresc atât de mult și acum am rămas să sufăr. Ce este de făcut? El știe că am sentimente pentru el, și când vede că încep să devin indiferenta, mă întoarce din drum. Ba mă ia după mijloc, ba mă atinge, ba îmi vorbește frumos, ba sta după mine. Am nevoie de sfaturi de la voi

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Schimba locul de munca, daca nu poti sa mai rezisti, ca alta solutie nu este.
Ca de ramai acolo vei fi data afara, odata ce realtiile nu sunt permis ela servici iar el nu doreste sa-si complice situatia, deci ori te va parai el la conducere ori te vor paia colegii.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă este atracție din partea amandurora, cu timpul va apărea și atracția sexuala, din partea lui. Insista și poate reușești să-l aduci pe calea dorita de tine.

| valentinapopescu25 explică (pentru Emilian65):

Atracție sexuala fata de mine are, și se vede asta. Toată lumea a văzut că este atras de mine. Suntem singurii din firma aia care suntem tineri și singuri.
Eu sper totuși să fie ceva intre noi, pentru că eu efectiv îl ador.
Deșii neg total chestia asta, se vede din comportamentul meu fata de el că îl vreau cu orice preț

| TimberWolf a răspuns:

E un retardat care nu stie ce vrea de la viata, ba te refuza, ba te intarata.
Pierzi vremea, cauta altul.

| valentinapopescu25 explică (pentru TimberWolf):

Ideea este că pentru mine e greu sa caut pe altcineva. îl am la suflet, și am zis ori el ori nimeni.
Într-adevăr mereu îmi dă ba calde ba reci. Când vede că mă port rece, mă face să devin ca înainte

| TimberWolf a răspuns (pentru valentinapopescu25):

Ti s-au urcat hormonii la cap, daca ai gandi limpede ai vedea ca pierzi vremea.

| Madaxo97 a răspuns:

Dacă amândoi sunteți liberi și fără obligații, nu vad de ce nu puteți începe o relație, spune-i să renunțe la conceptul asta stupid cu a nu avea relații la locul de muncă, în ziua de azi mulți își găsesc parteneri de durată la locul de muncă, așa se formează multe căsnicii. Dacă el nu vrea, fă tu primul pas si săruta-l cheamă-l la tine acasă într-o zi și faceți sex, eu nu cred ca te va refuza când va fi pus asupra faptului. Daca te refuză, înseamnă ca nu e așa atras de tine cum spune ca este, sau are pe alta.

| valentinapopescu25 explică (pentru Madaxo97):

Ar fi aiurea, sa fac primul pas. Ținând cont că noi când ne-am găsit, am incercat să-l sărut, și sa rușinat.
El zice că a evitat, dar eu l-am simțit că îi este rușine

| Madaxo97 a răspuns (pentru valentinapopescu25):

Mie nu mi se pare aiurea, mai făceai o ultima încercare, dacă nu vrea si te respinge, e pierderea lui, măcar vei ști dacă e serios sau nu să nu îți mai faci iluzii. Poate așa a reacționat la început dar acum dacă il vei săruta poate nu se va mai rușina, cine stie, voi știți ce e între voi mai exact. E păcat totuși, va placeti, dar niciunul nu face primul pas și astfel niciunul nu e fericit

| TimberWolf a răspuns (pentru valentinapopescu25):

Sunt doua variante, ori e virgin ori a fost traumatizat de ma-sa in copilarie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Ce este important de menținut după părerea mea și ce cred personal că e de luat în considerare pentru oricine postează o întrebare și primește răspunsuri, e că un răspuns nu poate rezolva o problemă.

Pe de altă parte dacă vorbești cu cineva care ar putea să te asculte, să înțeleagă prin ce treci, șansele de reușită cresc, însă chiar și așa e important de menționat faptul că în primul rând depinde de tine, cât de deschisă ești, cât de conștientă, cât de repede te adaptezi, ești dispusă să înveți despre tine și așa mai departe.

Din păcate TPU este o platformă care nu oferă foarte mult, nu cunosc exact ce se întâmplă în spate, însă ce este cert e faptul că pleacă de la o intenție bună.

Pe scurt, ce reise ca soluții din ceea ce ai povestit, ar fi următoarele întrebări:

Merită ca unul din noi să renunțe la job pentru a fi împreună?

Suntem doar îndrăgostiți sau e ceva mai profund decât atât, avem conexiune, chimie și potențial de a construi lucruri împreună?

Există posibilitatea să fim împreună chiar dacă suntem colegi?

Suntem dispuși să ne asumăm riscuri pentru această potențială relație?

Suntem dispuși să ne cunoaștem și să încercăm să vedem dacă într-adevăr merită sau nu?

Însă toate aceste întrebări nu sunt unele simple și cu siguranță nu sunt singurele.
Necesită multă răbdare, curaj de a ne permite să simțim disconfort, emoțiile de care ne este cel mai frică.

Personal întotdeauna am fost ghidat de empatie, instinctul meu de a ajuta oamenii, așa că întotdeauna sunt deschis să ofer din timpul și priceperea mea oricărui om care e dispus să fie ajutat, care este deschis la asta, care are curajul și nu în ultimul rând, față de care pot face asta, pentru că necesită o conexiune pentru a putea face progrese împreună.

Așadar ești liberă să-mi lași o formă de contact în privat dacă simți asta. Instagram, WhatsApp, discord sau o altă platformă similară.

Succes!

| adam7 a răspuns:

La fel mi-a spus și mie o fată, ca sunt bărbatul ideal, apoi s-a distanțat.Inca mă chinui să îmi revin.
Ai făcut o obsesie pentru el ca face pe inaccesibilul.
Nu cred ca te-ar ajuta sexul, nu cu el.
Dacă nu are sentimente, după ce o faceți se va îndepărta iar și vei rămâne frustrată știind ca ai fost folosită fără să îți ofere cu drag, ceva la schimb.
Sau va dura ceva aventura, dar vei simți ca doar cere și nu oferă, ajungi în același punct.
Ori ultima variantă, poate se îndrăgostește în timp, si va iesi ceva serios, dar slabe șanse.
Vrei asta, sa ajungi sa suferi și sa fi frustrată?
Te întoarce din drum și te agită pentru ca e legea atracției, simte ca nu îl mai bagi în seamă și devine brusc interesat.
Dar lucrurile vor duce probabil la ce am spus mai sus dacă îi vei ceda.
E posibil să aibă pe altcineva iar, de aceea stă lejer. Dacă nu avea era interesat de tine ca simțea nevoia fizică dar strict pentru asta.
Ce ar trebui să faci?
Nu îi mai permite să te în brațe!
Nu fi ghidată doar de fluturași.
Ocupate de tine, dă-ți atenție, cunoaște alți oameni și vei vedea ca în timp îți trece.
Fii fericită cu tine însăți, da-ti valoarea pe care o meriți și fii la fel de inaccesibilă pentru el.
Așa îi arăți ca ești tare și faptul a l-ai plăcut nu înseamnă ca te ține caldă doar când simte egoul lui ca nu ii mai dai atenție.
Lasă-l să stea singur,, in cadrul muncii,, și tu fă-ți viața frumoasă.
Scrie-i altcuiva mesaje, vei găsi cu cine să vorbești, sa comunici, să te descarci și să te ajute să devii mai puternică sentimental.
Tu conduci fluturii, nu ei pe tine!