Crezi ca e cineva care sa recunosca despre sine insusi ca este atat de prost si pampalau incat sa nu isi poata tine pantalonii pe el? barbatul care face asta este cel mai fraier dintre fraieri, asa ca nimeni nu va declara ca ar face asa ceva, macar fiindca are o parere mai buna despre el insusi pana la proba contrarie. Sunt sigura ca sunt mult fraieri care ar accepta, dar nici unul care ar si recunoaste-o public, fara sa o faca. Fiindca sa admiti ca ai face asa ceva inseamna sa spui: da, bai, sunt un mare fraier, mai prost ca noaptea si ma controleaza testiculele pe mine, ca eu nu-s in stare sa le controlez pe ele.
Brigaela aici te contrazic eu sunt baiat iar acum o saptamana mai exact o fata mi-a dat nr ei de tel am sunat-o si am vb vreo 2 zile. Si cand am ajuns la intrebarea : Cu cati baieti ai mai fost inainte? Mi-a raspuns ca nu stie, oricum cu multi, iar in momentul acela am incheiat orice discutie cu ea. Nu gandesc cu penisul ci cu capul, de aia ne-a dat Dumnezeu tuturor cap. Iar despre intrebarea lui... daca ar accepta propunerea acelei fete inselandu-si iubita, cum ai zis si tu este un mare fraier. De ce mai esti cu fata aia daca tu cu prima ocazie o inseli? Ca sa nu fi singur? Mno mai bine singur decat sa faca alte fete sa sufere.
Normal ca recunosti daca ai facut-o, chiar daca iti este rusine si stii ca vei fi tratat ca ultimul prost. dar e prostia ta si doar n-o sa minti. Dar sa recunosti ca ai face-o, cand n-ai facut-o, mi se pare prea mult. E ca si cum respectivul ar spune: nu am fost inca prost, dar imi doresc sa devin.
Asa e. Dar in ziua de azi ca baiat greu mai gasesti o fata cuminte care sa nu te insele cu primul care scoate cheia de la BMW din buzunar sau portofelu plin. Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca am de 2 ani o iubita care este o fata normala, care nu este curva, si lesinata dupa bani si altele. Dar asta este generatia de azi.Si eu fac parte din aceasta generatie, eu avand 16 ani dar nu sunt ca ceilalti.Am fost si inca sunt crescut cu conceptii normale.Tin sa zic ca pana la varsta asta nu am fumat vreodata sau sa fac ceva grav.Sunt un baiat normal, respectuos si care apreciaza o fata. Pur si simplu nu ii inteleg pe ceilalti cand vad ca fumeaza se omoara pe strada intre ei, isi bat joc de fete...pur si simplu nu ii pot numii oameni, nu ies cu absolut nimic in evidenta.Dar pana la urma este viata lor.
Telefon de cinci milioane? :o serios? Credeți că un iPhone, cel la care vă gândiți probabil, costă doar atât? E în jur de 30. Adică 3000 de lei.
Acest telefon pe care-l dețin a costat exact cât spuneți la vremea lui. Îl am de patru ani și, deși arată de parcă a trecut prin lame, funcționează fără probleme și-mi este foarte util. http://www.shopmania.ro/telefoane-mobile/p-nokia-c3-9410866
Al meu e pe albastru.
Văd că acele cărămizi se găsesc tot mai rar și am văzut și pițipoance care-l au și ard minutele pe convorbiri fără sens (dar nu de-aia-s pițipoance, doar că un obicei de-al lor e să vorbească mult și prost când există alternative gratuite, doar din snobism).
Sunt utile toate, inclusiv cele smart. Mai cauți un loc pe hartă când ești în oraș, mai traduci un cuvânt repede într-o țară străină, urmărești noutățile, asculți muzică, faci poze (cele mai scumpe permit un card cu o memorie mai mare pentru stocarea muzicii, a pozelor).
Extensiile sunt utile pentru unele femei din cauza anumitor probleme cu părul, a unei coafuri total eșuate, a accidentelor. Cât timp sunt puse astfel să nu devină de plastic, pentru corectare, e ok.
Dacă te îngrijești de aspectul tău ca femeie, nu înseamnă că nu ai timp și de activități intelectuale. Nu ai văzut femei machiate pe la cercuri de lectură? Eu am văzut, atât adolescente cât și femei în toată firea, pregătite mereu și inteligente.
A fi premiant e ideal, dar supraapreciat și inutil. Mai bine știi practica decât teoria în plus predată în școala românească din belșug. Poți să ai 8, 50 și să te descurci în viață ca unul de 10. Îi respect pe cei ce fac totul de 10 curat, dar asta nu înseamnă că alții nu pot.
Fă ceva util cu acele cunoștințe, ceva atractiv, inovator, nu te transforma în google.
Nu cred ca un telefon merita 5 milioane, indiferent cum ar fi el si cat ar tine. Eu am un telefon luat gratis pe puncte de 4 ani si jumatate si merge perfect.
O femeie care esteharnica, munceste, citeste, etc nu are timp de extensii, nu stiu ce farduri si alte prostii. Sunt femei la cercul de lectura machiate, dar cele mai multe dintre ele fie nu au deloc viata sociala, fie sunt foarte lenese, nu muta un ac acasa.
A fi premiant este subapreciat, este foarte bine sa stii practica multa, dar fara o baza teoretica solida, ramane tot o spoiala fara sustinere reala (ca o cladire frumos zugravita, dar fara fundatie). Cei care fac 10 curat si pe cinstite trebuie apreciati si respectati. Si intotdeauna, daca tu nu ai facut 10 curat, sa spui: el este, cu siguranta, mai bun, il respect si imi plec capul. Sunt si eu bun, dar el a dovedit ca e mai bun decat mine. Trebuie sa fii om adevarat, puternic si cinstit ca sa recunosti ca altul, avadn performante mai bune decat tine, intr-un domeniu in care si tu ai incercat, dar nu ai reusit sa fii la fel de bun, merita respect si plecaciune
Eu recent mi-am luat Samsung galaxy s4 pe care platesc vreo 2 mil pe luna timp de 2 ani. Am 17 ani lucrez in Germania si fac 50 euro pe zi am timp si de scoala si de tot. Daca imi permit de ce sa nu imi cumpar. Invat bine nu fumez ce altceva imi mai trebuie? Acum incerc sa imi strang banii sa ma pot duce la prietena mea la iarna sa petrecem craciunul impreuna. Si vreau ca sa fie ceva frumos.
Sa-l stapanesti sanatos. Mie tot mi se pare prea scump, sincer. dar este decizia ta, banii tai. Eu, de exemplu, din jumatate mi-as fi cumparat niste carti si restul i-as fi donat sub forma de mancare unui orfelinat. dar asta este treaba mea. De altfel, in loc sa-mi cumpar nu stiu ce telefon, chiar cumpar lunar mancare pentru un orfelinat. Probabil o sa te intrebi la ce imi trebuie. Mie nu-mi trebuie, dar pana la urma, e mai important ec le trebuie altora ca sa supravietuiasca decat ce-mi trebuie mie ca sa imi fac placeri, nu? Si daca muncesc, prefer sa muncesc pentru ceva important. Reiau: asta este parerea mea si nu as putea sta langa un om care da atatia bani pe un telefon, fiindca mi se pare ciudat sa nu ai alte prioritati in viata. dar, asa cum spuneam, asta este alegerea mea si nu te influenteaza deloc pe tine. Cum nu ar trebui as te influenteze nici pe tine alegerea mea de a considera ca un telefon de 5 milioane este un lux nenecesar pentru un elev/student si care, pentru mine, indica faptul ca nu are o scala a valorilor pe gustul meu.
Mă întrebam cum de nu mi-ați răspuns la comentariu, se pare că nici nu s-a postat. Și era kilometric.
Valoarea telefoanelor a scăzut rapid în ultimii ani, iar acum patru ani era măreț un telefon de cinci milioane, iar un smartphone, lux. Nu v-ați mai interesat și ați rămas blocată în timp. Acum găsești la tot pasul.
Dacă își face treaba pentru ce aveți dumneavoastră nevoie, e perfect, v-am mai spus beneficiul unui smartphone mai sus: hărți, ghid turistic, cărți (au ecran mare), dicționar rapid (prin internet deseori), aplicații pentru relaxare la drum lung care se găsesc mai greu altundeva (asta dacă nu vrei să te cari cu imensitatea de laptop după tine) etc, iar simpla posesie nu o face pițipoancă.
Extensiile pot fi puse și ca să faci anumite „reparații" cu toate riscurile asumate, în special când dai de o coafeză care era cam obosită în ziua aia și te-a tuns de zici că avea Parkinson. Când faci o greșeală, nu e normal să încerci s-o rezolvi?
Să nu uitam că pentru machiajul zilnic nu ai nevoie de mai mult de un sfert de oră, acelea „artistice", dramatice sau de seară se fac la ocazii speciale, nu faceți vreo confuzie, nimeni nu umblă toată ziua la patru ace cât să îi ia jumătate de zi și din cutia de fard.
E vorba de a te îngriji, poți să studiezi și cu puțină vopsea pe față, nu văd problema...
Când ești urât, ești evitat de cele mai multe ori...
Pițipoancele sunt kitschoase, fac excese, de regulă slab dotate intelectual, vorbesc despre lucruri total neinteresante, au reacții nepotrivite la nervi (nu sunt nici înțelepte), sunt de-a dreptul scârboase, au un mod scârbos de a aborda un om, sunt snoabe, au anumite gesturi la fel de inestetice și de copiate de la alții (duckface, arătarea degetului mijlociu în poze etc).
Nu știu în ce mediu ați studiat, cum ați trăit și unde, dar cred că ați avut un noroc imens de a da numai de oameni cinstiți, de profesori corecți, cu drag de meserie și așa mai departe. Lucrurile nu stau așa.
http://mbakje.files.wordpress.com/......-19912.jpg
Cam asta e și la noi, unde nu sunt șanse egale de reușită. Profesorii sunt tot mai prost plătiți și predau cu prea puțin drag, cei mai mulți rămași sunt cei ce se apropie de pensie, cu mentalitate învechită, frustrări, orgoiliu și îi asupresc pe cei care preferă să fie cinstiți, fără să aducă pile, să facă găinării sau să aducă lingușeli cât cuprinde.
Suntem diferiți ca oameni. Trebuie ceva personalizat, nu general. Așa că avem dreptul să alegem la ce să învățăm mai mult sau mai puțin, cunoscându-ne scopul și plăcerile la o vârstă. Pe mine nu m-a pasionat neam fizica, așa că învățam doar cât să am o medie decentă, deci lucrurile generale care să nu mă facă să am vreun accident (să nu pun telefonul în microunde, aflu explicația completă), știind că de restul nu mă voi folosi.
Nu e rău să știi cât mai multă teorie, dar depinde și de calitatea informației, de relevanță. În România nu prea îi pasă nimănui de asta, doar informații să fie. Merge și pentru îndulcirea profesorilor (ia uite cât de interesat e Cutăriță de materia mea! Ce îmi place de el, poate mai trec peste o greșeală mică la test).
De asemenea, copiii cu probleme care au părinții cu mentalitate și mai ciudată, care-i termină psihic, oricât ar învăța ei, fizicul cedează, psihicul la fel.
Nu știi cum a fost luat acel zece. Am văzut la țară o compunere notată cu zece, în clasa a opta, în care se descria subiectiv o cameră. Doar că era plină de greșeli gramaticale, inadmisibile pentru cineva care mai avea puțin și dădea la liceu. Acei elevi ajung la licee bune în orașul din apropiere deși sunt și semianalfabeți, de abia rezistă acolo, dar tot iau locul unora mai silitori.
Așa că nota nu contează. Poți să ai 8, 50 și să te descurci de 10. Să ai 10 și să te descurci de 10 e genial. Să ai 10 și să poți doar de 8, 50 e de-a dreptul sumbru. Așa că nu generalizați și nu îi puneți la zid pe ceilalți doar pentru că sistemul de învățătânt românesc e vai de capul lui.
Nu sunt cazuri rare, dai foarte des de ele la o anumită vârstă... în 2013 și nu numai.
Normal că nu te apuci să critici acea persoană când tu nu ești în stare să ajungi la performanța lui în acel domeniu, trebuie să fii chiar idiot să faci așa ceva.
Eu dadusem niste nuante generale, genul de femeie care este mai putin probabil sa fie una serioasa. Nu era o chestie absoluta, dar nici argumentele tale nu ma satisfac realmente. Dar asta este doar parerea mea.
Sincer, mie 15 minute de machiaj pe zi mi se pare mult, dar poate sunt eu o femeie mai activa si din cauza asta.Eu in 20 de minute de la trezire ies pe usa dimineata. Despre accidente de frizerie, accept ca ti se pot intampla o data sau de doua ori in viata, dar cred ca in 2-3 luni se remediaza de la sine, nu cred ca merita o investitie de cateva milioane pentru atata lucru.
Cat despre beneficiile unui smart-phone pentru o tanara care nu este nici director de corporatie, nici profesor universitar, nici broker de bursa, lasa-ma sa-ti spun ca sunt discutabile: calatoreste relativ putin si atunci se poate documenta perfect inainte de plecare (doar nu i se schimba itinerariul ca in Dan Brown), pentru relaxare folosesti o carte, nu un smartphone obositor si toxic pentru sistemul nervos central, etc. E adevarat ca simpla posesie nu o face pitipoanca, dar ideea ca un om ar putea da banii din care o familie mananca 3 luni pe un telefon pe care sa-l foloseasca sa stea pe facebook te face sa te gandesti de 10 de ori daca este o persoana langa care merita sa stai, fiindca nu are o agenda de prioritati sanatoasa. Pana la urma, cine se aseamana se aduna si te intrebi ce face omul ala cu banii si timpul lui si daca tu vrei sa te asemeni cu el. Este, asa cum spuneam, parerea mea. Si poate din cauza ca am trait dupa ideile astea, invechite si prostesti, nu am prea intalnit oameni necinstiti, sau daca am intalnit, am reusit sa-i evit si chiar sa-i impiedic sa-si mai exercite nestiinta.
cat despre frumusete, nu te evita nimeni ca esti urat. Uita-te la poza mea. Nimeni niciodata nu m-a evitat, discriminat, tratat rau ca nu sunt frumoasa. Am prieteni si frumosi si urati. Am studenti si frumosi si urati. Toti sunt egali in fata celor care conteaza
Pe scurt ne intrebi daca am insela sau nu?
Raspunsul este NU, niciodata. Oi fi avand eu multe defecte, da asta nu
Ai 2 variante:
un - ii dai cu jet fetei de ti-a facut acea propunere si ramai in continuare cu iubita ta, fra alte complicatii;
deux - ii accepti propunerea, caz in care trebuie sa te desparti de actuala, nefiind deloc drept fata de ea situatia data asa ca cel mai bine ar fi s-o lasi decat s-o inseli.
Una din doua.
Posibil. Adica depinde daca imi place sau nu de acea persoana. nu poti face asta cu oricine.
Pai eu am spus doar sa vad ce parere aveti voi nu ca mo intrebat pe mine asta am vrut sa vad parerea.