| Mihaiut a întrebat:

Iubita mea ia anticonceptionale sa va explic... A inceput Cu anticonceptionale din prima zi de menstruatie... A terminat cele 21 pastilute apoi acum se afla in cea dea 5a zi de pauzza..Ciclul i s-a terminat insa..Se poate face sex acum pana in a8a zi? ca din a8a zi se ia din nou pastila? este protejata si in aceste 3 zile? pana vine cea dea 8a zi?

Răspuns Câştigător
| badgirl22 a răspuns:

Te rog nu te lua dupa cele 2 posturi scrise inaintea mea fiindca sunt niste ABERATII! nu au luat in viata lor ac, nu stiu cu ce se mananca si vb anapoda. le-a luat f corect si e protejata tot timpul daca incepe o noua folie in ziua a 8 a. deci faceti dragoste linistiti!

| didi2802 a răspuns (pentru badgirl22):

Sunt de acord.Si eu i-au anticonceptionale si merge la fel, am luat in prima zi de menstruatie si dupa ce le-am terminat am asteptat pana a 8a zi pentru a reincepe.Ati procedat corect.

3 răspunsuri:
| Angelina001 a răspuns:

Poi depinde si de ce anticonceptionale ia! De la inceput a gresit pentru ca nu se ia in timpul menstruatiei.Sunt anticonceptionale ca de exemplu Rigevidon, sunt foarte bune iar ele se iau asabig grinin prima zi in care ai scapat de menstruatie iei prima pilula alba, ele sunt numerotate de la 1 la 28, 21 din ele sunt albe iar 7 rosii cele rosii se iau in timpul menstruatiei, cele albe se iau pana iti vine menstruatia si tot asa una de luna!

| annytAng3l a răspuns:

Hello...in primul rand anticonceptionalele nu se iau in timpul menstruatiei, ci din prima zi dupa ce i se termina. de asta sunt 21 drajeuri, ca o saptamana e pauza pentru menstruatie. si ca o mica "protectie" poti folosi primele 3 zile de dupa menstruatie (normal sunt 7 dar mai sigur 3). si inca cv: daca ia anticonceptionale, puteti avea relatii sexuale dupa 3-4 zile dupa ce incepe sa le ia, ca sa aiba timp sa-si faca efectul; dar cel mai bine cititi prospectul. spun totul din proprie experientawinking
SUCCES! happy