Renunta la iubitul acesta si uita de logodna.
Vei gasi un altul, lipsit de fantezii, dispus sa traiasca frumos si curat, alaturi de tine, fara sa te imparta sau sa-l imparti cu nimeni altcineva decat cu copiii vostri!
Dragostea se imparte la doi.
Nu la 3!
Uite aici raspunsul:
https://revistatango.ro/......frati-5732
Sunt ok și fanteziile. Nu trebuie sa fie neapărat ca în filmele pentru adulți. Dar sunt de acord că 3 sunt prea multi într-ub pat.
De ce? E patul prea strimt?
Din cate se pare, acolo scrie că fiecare soț la timpul lui, nu toți împreună. Deci sexul in trei cade. Exemple asemănătoare sunt redate în Biblie, unde soții aveau mai multe soții, dar relatarile aduc tot așa în discuție doar raporturile in doi, pe rind, iar într-un caz e redat cum se cearta doua sotii pentru ca una din lume sa fie noaptea cu soțul lor.
Daca vrei sa te simți a cincea roata la căruță... Încearcă. Sexul clar este doar pentru doi. Al treilea, oricît de incitant ar părea, e in plus. Și bănuiesc că oricare dintre cei trei poate fi la un moment dat al treilea, sau, altfel zis, a cincea roata la căruță.
Si tu nu ai nimic de spus? Sexul se face in doi si el trebuie sa i ti respecte deciziile pe care le i ei, de ce te ai logodit cu nebunul ăsta care este obsedat?
Într o relație matura, serioasa comunicarea este importanta, la cum vad eu situația el vrea, tu doar împlinești, nu te căsători și stai și tu un timp singura
Schimba barbatul, ca asta nu vrea casatorie cu tine, vrea relatii sexuale multiple!
Daca accepti asa ceva, iarta-ma, dar esti o proasta. Lasa-l in ma-sa. Gaseste unul care sa te respecte.
Parerea strainilor nu trebuie sa conteze pentru tine. Tu ce vrei? Conteaza doar ce vreti voi doi si sa comunicati liber. Sunteti doi adulti capabili de a lua decizii. Daca sunteti amandoi de acord cu implicarile respective, atunci care e problema?
Întrebarea este tu ce-ți dorești vrei asa ceva sau nu, sunt multe cupluri care practică asa ceva se numesc swingeri parcă nu stiu exact dar acolo e vorba despre o comunitate cred oricum eu nu a-și putea să-mi împart partenerul cu altcineva sunt posesiva ce e al meu e doar al meu
Dar tu îți dorești să faci chestia asta sau vrei sa ii faci doar lui pe plac?
Nu ești obligata să îndeplinești nimic și dacă nu îți dorești ii zici direct, contează să aveți dorințe comune, nu am incercat, nu îmi place să împart dar nu judec pe nimeni de pe pământul ăsta, fiecare cu gusturile lui, singurul lucru care mă deranjează e când femeia se supune și își uită personalitatea
Draga prietena, nu inteleg foarte bine de ce ai accepta sa te logodesti cu acest individ. Este clar ca pentru el nu esti decat un obiect sexual, nu o persoana cu sentimente, ratiune, propriile convingeri personale. Intrebarea mea este, de ce inca mai esti in relatie cu el?
Renunta la el si rupe orice legatura cu acest individ, vei gasi oameni de 10000 de ori mai buni si care te vor respecta, nu mai pierde timpul cu acest om, te rog. Dumnezeu sa te binecuvanteze.
Desparte-te de iubitul asta! Din ce povestesti tu despre el, nu pare sa fie potrivit pentru tine. Nu vreau sa fiu nesimtit, dar sincer, eu as ezita sa imi las copilul de 4 ani pe mana cuiva care face genul asta de chestii.
Daca iubi tau este un obsedat sexual mai bine renunta la el, daca te respecta si te iubea cu adevarat nu te impartea cu nimeni.mai ramane sa iti ceara sa faci si sex cu altii pe bani ca sa fie treaba buna....barbatul adevarat este cel care te respecta nu ala care te imparte cu 100
Mda fantezii sexuale! de alea ca in filme! cand se transforma ala intr-o pipita de asta! etc! nu ca nu mi-ar place! dar e normal! cand esti matur normal ca simti altfel viata! simti ca trebuie sa o condimentezi asa! si cum altfel! decat doar cu fantezii sexuale!
Există și alte semne de punctuație în afară de semnul exclamării. E ca și cum ai țipa când îl folosești așa la fiecare propoziție.
Asta este! asa scriu eu! nu te supara!
Doamne ferește este jale rău din calea afară așa ceva cum ma sa faceți așa ceva? Cum? Trebuie sa fi bolnav rău de tot să faci așa.
Și clar este enorm de clar ca nu te iubește cu Adevărat da cu Adevărată.
Niciun om sănătos și normală nu ar face asa ceva Niciodată.
Am incercat eu, nu iti recomand daca esti instabila psihic. Daca ai mici traume din copilarie sau orice tip de sensibilitate. Tu nu esti un experiment sexual si un INEL nu ar trebui sa te convinga sa ii faci LUI fanteziile. Sincer mie mi se pare ca incearca sa te mituoasca cu un inel ca sa ii faci lui poftele.
Iubirea se face intre 2 oameni. Fanteziile grele si aventurile se fac in relatii de o noapte sau relatii ci beneficii.
Depinde de tine, intreaba-te daca ti-ar placea 2 pli in tine deodata, te satura una, poti face față doar la un barbat, dar doi? Esti dispusa sa faci anal doar de dragul lui?
Fii atenta ca poti face infectii dupa o partida de trio si poti ajunge la spital (ca si mine) aproape de septicemie.
Intrebare: de ce dupa ce iti pune inelul pe deget se poate doar?
Ai stiut de fanteziile acestea la inceputul relatiei?
Mie partea cu inelul mi se pare doar o manipulare ieftina...
Ai grija de tine girll?
Nu intotdeauna ceea ce ne dorim ne si face fericiti.Ai grija,dragostea e compusa din doua inimi,doua suflete si doua sexe.Ce e mai mult,nu e dragoste,atunci,de ce te-ai logodi? el cel putin obtine ceva prin egoismul lui,dar tu? ai grija, esti in primejdie si ce vine din afara, nu vine de a Dumnezeu si ce nu vine de la Dumnezeu, nu e bine si linistitor, niciodata.sa fiti binecuvantati
AnonimFaraPereche întreabă: