| croissant a întrebat:

Bună ziua, iubitul dorește ca după ce ne logodim sa ne facem fanteziile, mai degrabă ale lui eu nu prea le am, își dorește f mult sexul in trei. Sunt persoane care au încercat? Cum este? A zis că nu are preferințe daca cu 2 bărbați sau cu 2 femei daca are vreo relevanță

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Renunta la iubitul acesta si uita de logodna.
Vei gasi un altul, lipsit de fantezii, dispus sa traiasca frumos si curat, alaturi de tine, fara sa te imparta sau sa-l imparti cu nimeni altcineva decat cu copiii vostri!
Dragostea se imparte la doi.
Nu la 3!

33 răspunsuri:
| Anaiad4321 a răspuns:

Am incercat eu, nu iti recomand daca esti instabila psihic. Daca ai mici traume din copilarie sau orice tip de sensibilitate. Tu nu esti un experiment sexual si un INEL nu ar trebui sa te convinga sa ii faci LUI fanteziile. Sincer mie mi se pare ca incearca sa te mituoasca cu un inel ca sa ii faci lui poftele.
Iubirea se face intre 2 oameni. Fanteziile grele si aventurile se fac in relatii de o noapte sau relatii ci beneficii.
Depinde de tine, intreaba-te daca ti-ar placea 2 pli in tine deodata, te satura una, poti face față doar la un barbat, dar doi? Esti dispusa sa faci anal doar de dragul lui?
Fii atenta ca poti face infectii dupa o partida de trio si poti ajunge la spital (ca si mine) aproape de septicemie.
Intrebare: de ce dupa ce iti pune inelul pe deget se poate doar?
Ai stiut de fanteziile acestea la inceputul relatiei?
Mie partea cu inelul mi se pare doar o manipulare ieftina...
Ai grija de tine girll?

| Goete a răspuns:

Putem vorbi despre ssta daca vrei, e o sabie cu 2 taisuri

| acerr a răspuns:

Astea nu sunt fantezii! tipul tau e doar un obsedat