| Blackqween a întrebat:

Buna ziua, la cât timp după administrarea escapelle poți avea contact sexual NEprotejat?
Adică dacă ai luat o spre exemplu acum 4 zile, poți avea contact sexual neprotejat (in cadrul aceluiași ciclu menstrual). Răspunsuri va rog!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu mai poti avea nici o partida neprotejata, fiindca din acel moment de cand ai luat pastila escapelle poti sa ramai gravida oricand, fiindca nimneni nu mai stie and se va produce ovulatia la tine sau urmatoarea menstruatie deoarece acum vei experimenta efectele negative ale acestei bombe hormonale, care deregleaza ovulatia ciclul menstrual pe o perioada de 6-12 luni.

Cum o alta pastila escapele NU se mai poate lua in viata asta, din cauza efectelor secundare masive, este recomandat sa folositi prezervativul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te cam joci cu focul, dacă folosești pastila de a 2-a zi ca metodă de protecție împotriva sarcinilor nedorite. Poți folosi alte metode sau nu dorești deloc sa te protejezi?

| Blackqween explică (pentru anonim_4396):

Totuși nu s-a dat răspuns la întrebarea mea, dar mulțumesc.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Blackqween):

Eu știu că are eficiență doar 3 zile, dar eficienta scade cu fiecare zi. A 4-a zi nu știu, citește pe instrucțiuni, eventual un farmacist ti-ar spune mai multe.