anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

la multi ani pentru. toti copiii!, as avea o intrebare si as dori un sfat poate va-ti aflat si voi in situatia asta, mai pe scurt... eu mi-as dori un bebe, problema este ca nu sunt sigurA ca am reusit... sa va explic eu am un ciclu la 25 de zile am avut menstruatia pe 1 mai, pe data de 8, 9, 10, am facut-o neprotejat, pe 24 mai, mi-a venit asa zisa menstruatia dar fffff putin m-a tinut si nici sangerarea nu a fost multa, am facut teste de sarcina vreo trei dar toate negative, sa spunem as azi ar trebui sa am o luna, oare sa repet testul? le-am facut prea devreme ppe celelalte? menzionez ca ma doare capul si am insomnii, nu ca as gandi ca as fi dar cred ca incep sa o i-au razna de la sresul asta si cu emotiile oare da, oare nu?!?!?! ufaaaaaaaaaaaa multumesc

5 răspunsuri:
| mikiscence a răspuns:

Incearca sa-ti iei temperatura bazala in fiecare dimineata inainte a te ridici din pat...sa-ti depistezi perioada de ovulatie(in momentul in care temperatura se micsoreaza destul de mult si a doua zi sare mult chiar peste 37...)asa stii sigur cand sa actionezi! eu sunt satula de toata teoria...si eu imi doresc ffff mult... dar pana la urma am ajuns la concluzia ca nu e cand vrem noi, din pacate!sad

| mikiscence a răspuns:

Aa fa-ti analiza la sange beta hcg pentru siguranta ta... testele dau deseori eroare...eu iti doresc sa fii. pupicihappy

| 31ea a răspuns:

Daca te stresezi si incepi sa tot faci la teste nici asa nu e bine o femeie sa ramana gravida trebuie sa fie in primul rand calma, si testul poti sa ti-l faci din prima zi de intarziere nai citit prospectu? si fi calma nu te stresa ca bebele vine cand e timpul lui. Eu em 2 fete difernta de varsta e 10 ani intre ele cand avea cea mare 7 ani am inceput sa ne dorinm si al 2 copil si a venit dupa 2 ani si ceva cand nici nu ma asteptam pa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ginecologul are toate raspunsurile, de ce nu apelezi la el, la cunostintele lui pentru un somn linistit si o informatie cat mai corecta?
Sanatate si sper sa ti se indeplineasca dorinta. happy

| gherghin a răspuns:

Poi eu cred ca vei avea