| Scarlettt a întrebat:

Buna ziua la toti happy. Am si eu o intrebare plac un tip de la mine din clasa la nebuniehee hee. Cum sa-i dau d einteles ca il plac prin fapte fara sa-i zic "te iubesc vreau sa fiu cu tine " Doar asa de inceput ceva ca sa-l surpinda. Am uitat sa mentionez cand eram mai mici acum vreo 2 ani else intoarcea din banca imi facea din ochi sau ma baga in seama si pe mess. Atunci eram o prasta eu ii dadeam indiferenta si acum ma ai baga in seama da mai putin si a rentuntat la unele gesturi. Deci ce credeti baietii isi manifesta sentimentele mai mici iar cand sunt mai mari sunt mai timizi? mentionez el este foarte timid

3 răspunsuri:
| DeliaMarius a răspuns:

Pai.daca e foarte timid, nu prea ai la ce sa te astepti de la el. Fa tu primul pas. Zambeste-i, poti sa-i ceri daca doreste sa stai la o ora cu el in banca si pe urma sa il intrebi una alta.

| Scarlettt explică:

Proasta*. Scuzati am o tastatura x_X

| graffman a răspuns:

Daca ii timid ii foarte greu + ca de obicei cei timizi nu prea au nici indemanare si din greseala sa aiba glume stupide sau sa te tachineze tongue Da ai putea sa te bagi tuh in seama cu el si sa il intrebi diferite chestii tongue Ba chiar sa il saruti si atuncea o sa afli tongue Din pacate acum sunt din ce in ce mai timizi baietii si fetele mai dezinvolte sigh