Buna, iata un raspuns potrivit pentru tine, pentru ca pana acum vad ca nu ti-a raspuns nimeni concret (scuze, dar vrea sa stie cum sa se stapaneasca, ok?)
In primul rand trebuie sa te gandesti daca vrei sa faci sau nu. Daca vrei, trebuie sa gasesti persoana potrivita, si apoi se intampla.
Daca nu vrei sa faci sex, iti sugeres sa iti dezvolti latura spirituala. Mergi pe la Biserica, citeste niste carti de genul (incl Biblia).
In functie de ce vrei tu sa faci, vei obtine ce iti doresti: sex sau abstinenta.
Mult succes!
Imi pare foarte rau pentru tine ca a trecut prin viata ca lebada prin apa, sa iti fie rusine si pe cine crezi tu ca gasesti sa te **** asa batrana cum esti? tu nu sti ca corpul la o anumita varsta sufera mult din cauza lipsei sexului? asa iti trebuie daca te iei dupa conceptiile lu bunicata, urasc fetele ca tine si imi provoci scarba si iti mai zic inca odata SA ITI FIE RUSINE!
@smartalogul si @deeutza dao in pielea mea de treaba, n-are decat sa planga si ce rezolva? da timpu inapoi? imposibil intr-o viata sa nu fi intalnit pe cineva cu care sa se cupleze ce Dumnezeu, El neo dat organele sexuale cu un scop si de asemenea ne-a dat viata asta cu un scop, nu de florile marului. Si oricum, cam tarziu ii so trezit "pofta asta" degeaba ii dam sfaturi, daca pana la varsta asta nu a reusit sa bage la cap unele chestii elementarii speciei umane, cu greu o sa le bage acum va garantez
Hahahaha, ce buna a fost asta cu "sa-ti fie rusine!"
Daca e adevarata situatia, iti sugerez metoda go with the flow. The first flow, ca sa fiu mai explicita.
Ai 45 de ani şi îţi este frică să faci sex?
Fato, la 45 de ani trebuia să ai o familie, să întemeiezi o familie, şi tu îmi spui că încă eşti virgină?
@elasexygagica, esti penibila. Femeia asta a venit sa ne spuna o problema a ei iar tu nu ai facut altceva decat sa o faci sa planga (cu siguranta)... Chiar crezi ca ea nu isi da seama singura in ce situatie e? Chiar crezi ca ea nu ar vrea? Chiar crezi ca problema sau problemele in cazul ei se rezuma doar la sex? Daca da, scuza-ma dar ai mintea unui copil de 5 ani.
@NuAmNume ti-am lasat privat...
Ca sa fiu ontopic si sa nu se mai ia lumea de mine uite ce propun eu. Ai doua variante privind problema STRICT dpdv sexual asa cum ne-ai prezentat-o tu: prima varianta si cea mai simpla, iti gasesti un barbat de varsta apropiata, care e si el singurel la fel ca tine, iesiti undeva la un suc, va cunoasteti mai bine si apoi treceti la "afaceri". Stai linistita nu doare cum se vaieta toata lumea. Sunt convins ca daca te tai cu cutitu de bucatarie cand toci patrunjelu te doare mai rau decat daca te-ai dezvergina. Plus ca, facand sex la inceput s-ar putea sa te doara o data, de doua, de trei ori, dar dupa incepe sa devina placut. A doua varianta cum s-a mai spus ar fi sa nu mai faci sex deloc si sa o iei pe calea spirituala. Daca e sa o luam asa nici maicutele de la manastiri nu fac sex. Tu sti mai bine decat noi ce vrei dar eu as merge mai bine pe varianta A. Daca tot ai ocazia sa incerci ceva in viata asta dc sa nu incerci? App, incearca si la matrimoniale, sunt destui barbati care cauta sa se insoare si sunt de varste apropiate.
P. S. Sa ne spui si din ce zona esti, pentru ca eu de ex am o ruda apropiata, care e cam de varsta ta si la fel ca tine e si el, singurel. Poate cine stie .
Eu nu stiu cum ai rezistat pana la varsta asta:O
nu are de ce sa iti fie frica pentru ca e un lucru extraordnar mai ales daca o faci cu persoana iubita:X:X
daca iti e frica de durere sa stii ca nu e chiar asa de rau cum se zice. da e adevarat ca doare dar acum depinde si de organismul fiecaruia:*:*
sper ca te-am ajutat si nu ma gandeam ca la 18 ani sa dau sfaturi uni pers de 45 de ani.bafta:*
Buey elasexygagica mai bine asa decat ca tine... oricum prin toate raspunsurile tale care le-am vazut pana acum mi-ai dat de inteles ca esti o mare!
Doar vantul ii mai ridica fusta unei femei de 45 ani
Imi pare rau pentru tine, dar daca nu ai actionat cand trebuie nu ai primit nimic
P. S:pana la 45 ani ce ai facut?
La varsta asta aproape fiecare om are familie.Nu prea inteleg cum e posibil sa fii virgina la 45 de ani.
Buna! Draga mea stiu ca iti raspund tarziu dar eu te sfatuiesc sa faci sex. In fond nu doare asa tare daca o faci cu cine trebuie. Si eu am fost virgina pana la 45 de ani. Si primul barbat din viata mea este cu 21 de ani mai tanar ca mine. Daca nu ai facut-o deja acum e momentul. Niciodata nu e prea tarziu crede-ma.