| jackk a întrebat:

La toti, vreau sa ma ajutati cu un sfat, eu am 23 prietena mea 22 ani, pe data de 6 aprilie la prietena mea i sa inceput ciclul, Am facut sex protejat Chiar si in perioada ciclului, Foloseam prezervativul, cand imi venea sa ejaculez il scoteam afara, dupa act controlam prezervativul sa nu fie rupt, parca a fost tot bine, am facut sex pina pe data de 21 aprilie, eu am plecat din tara, astazi pe 24 aprilie ea imi spune ca nu suporta mirosuri si ca are greturi, si ne ghindim daca nu e insarcinata, :sad ce sfaturi puteti sa-mi dati? va rog sa fiti seriosi la raspunsuri merci mult,,,,

5 răspunsuri:
| AnnnaMarrria a răspuns:

Nu poate fi vorba de sarcina atata timp cat te-ai protejat asa bine..verificand mereu si ejaculand afara chiar daca aveai prezervativul. Poate fi vorba de sarcina daca ai facut inainte neprotejat..sau ea a fost cu altcineva si acum se scuza. Nu vreau sa bag bete in roate dar atata timp cat tu nu ai facut nimic gresit...copilul din senin nu apare. Sa faca un test de sarcina!

| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul in care sexul a fost intotdeuna protejat si nu s-a intamplat nici un eveniment nefericit prosibilitatea unei sarcini este excusa. Starile de rau invocate de prietena ta nu au nicio legatura chiar si cu o ipotetica sarcina deoarece primele semne ale unei sarcini nu se manifesta mai devreme de 5-6 saptamani de la data nidatiei.In cazul unui ciclu menstrual normal (de cca 28 de zile) ovulatia se putea produce/intampla cam in data de 20-21 aprilie deci pana astazi 24 aprilie nu se putea realiza nici nidatia in consecinta este esclusa/nu poate fi vorba de o sarcina.

| neutrino a răspuns:

Este prea devreme pentru o asemenea concluzie, dar poate fi efectul actelor sexuale facute mai inainte, cu sau nu cu tine.

| Alcyon a răspuns:

Daca v-ati protejat, nu poate fi insarcinata. Nu e cazul acum sa deveniti paranoici. Femeile au des stari de indispozitie, mai ales inainte de menstruatie.

| Pinocchio a răspuns:

Daca menstruatia luna viitoare nu va veni la timp, sa faca un test de sarcina din prima urina de dimineata.
Daca rezultatul va fi negativ sa mai repeta testul peste inca 7 zile.