anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua happy la totii membri de pe TPU.
Am si eu o mica problema happy sau mai exact sunt putin confuz happy.
"Problema" mea este urmatoare.
Am 18 ani curand fac 19 happy, acum vreo 2 luni am intalnit o fata am petrecut ceva timp impreuna si dupa vreo 2 sapt am fost si impreuna dupa ce ea " ea mi o zis ce simte ", ca ma iubeste si ca doreste o relatie serioasa cu mine, fata este mai mare ca mine cu 3 ani, ea are 21 ani happy.
Fata este foarte sincera cu mine si apreciez asta, e okey totul pana aici happy, Ea mi-a propus sa petrecem sarbatorile cracinul sau revelu in preuna happy la alegerea mea si sa ne distram, facem " prostioare" laughing.
Problema mea sau confuzia mea este:
Eu sunt virgin si nu imi este sursine sa zic asta happy, fata nu are vreo boala cu trasmisie sexuala ca si a facut analizele acum cateva zile si chiar mi le o aratat sa vadbig grin, eu find virgin eu vreau ca prima mea "tura" sa fie fara perzevativ dar imi este teama sa nu o las gravida sad
Am vorbit cu fata despre contraceptive etc, si o zis ca aceapta ii convine nu este vreo problema.
Intrebarile mele sunt :
1) Procedez corect sa o fac neprotejat prima data : ( mi o aratat lista rezultatelor analize nu are vreo boala) totul este negativ
2)Contraceptive sau pilule sau ce gen de pastile mai sunt, ce eficienta are cu adevarat? chiar sa pot avea incredere in pastilele acelea?
3) Astept raspunsurile voastre, opinii, idei etc.

P.S daca nu va puteti abtine de critici, caterinca etc sunt bine venit si alea happy

7 răspunsuri:
| justfreelove a răspuns:

Daca fata e dispusa sa riste, e problema ei. Exista anticonceptionale. Daca vrea sa fiti impreuna, chestii serioase etc, iti recomand sa aprobi pentru ca saracuta nu doreste sa fie singura de sarbatori si pana la urma o sa faci sex happy
Dupa sarbatori, vedeti voi ce si cum. Nu uita: Cel mai bine este sa regreti ca ai facut ceva decat ca nu ai avut tupeu sa incerci!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acele analize nu spun mai nimica de exemplu ea a facut sex cu unu care are sida si peste 2 3 zile face analizele normal ca acel test va iesi negativ.
Ar trebui sa mai astepti ca sa o mai cunosti putin sa vezi cum reactioneaza...ea are 21 de ani nu spune ca vrei sa te mariti acum cu ea eu zis ca cauti o fata calumea nu o panarama care sa regulat cu toti una asa ca tine nu cred ca ai vrea sa auzi cum vorbeste cate unu :"Uite ma lu asta i-am traso si eu". Decat sa faci ceva si sa regreti mai tarziu mai bine nu mai faci sau mai bine te protejezi.

| Anonymulllll a răspuns (pentru anonim_4396):

Ea fata o zis ca doar o singura data o mai facut sex si acea data o fost acum un an...intrun an, analizele alea sunt okey... consider eu.

| IulianDBI a răspuns:

Depinde daca te poti controla, eu sincer am facut-o prima data fara, si nu au fost probleme, si sa iti mai zic o chestie, daca nu au trecut minim 3 zile de la ultima ta ejaculare sunt foarte mici sanse sa ramana insarcinata chiar daca ejaculezi in ea, spermatozoizii nu au timp sa ajunga la maturitate. Si in legatura cu pilula de a 2-a zi nu te sfatuiesc, o sa se simta foarte rau, si daca tii la ea ar fi bine sa nu faci asta happy, daca iti e frica ca nu te poti controla foloseste prezervativul si dupa cand crezi ca esti gata o sa faci fara, eu asa am facut si nu am probleme in momentul actual.

| D3vilAngel a răspuns:

Daca nu vrei un copil ai putea s-o faci protejat.Dar daca te simti rusinat cu prezervativul, si pastilele sunt indivate.Prima ta ''aventura'' ar trebui s-o faci protejat asta e parerea mea acum. faci cum vrei tu

| ThePain a răspuns:

1:fiind prima data poti si folosi przv. vei mai avea si alte ocazii sa o faci fara.

2:poti avea incredere in pastile dar sa fii sigur ca le foloseste.

3:asta nu-i o intrebare big grin

| StephAnnya a răspuns:

De fapt cred ca e o boala sa te intilnesti cu cineva mai mare ca tine mai ales daca esti baiat, fara de suparari. Totusi sa revenim la problema, cred ca pentru prima data ar trebui cu przz apoi mai vedeti voi.