Efectele adverse provocate de pastila avortiva EllaOne, vor apare si se vor manifesta cel mai probabil cu incepere doar din cea de-a 2-a luna de dupa administrarea acelei pastile nenorocite. In acea pastila AVORTIVA EllaOne exista o cantitatea IMENSA de hormoni sintetici care incepand din momentul in care ajung in organism provoaca dereglarea si mai ales destabilizarea intregii activitati hormonale normale. De regula efectele mai mult sau mai putin intense se instaleaza pe termen destul de lung care in cazul fericit poate fi de doar 2-3 luni, insa uneori dereglarea poate tine chiar si 10 - 12 luni de zile. De obicei desfasurarea ciclului menstruale se deregleaza si devine imprevizibila, cat se poate de impredictibila, putand fi ori foarte scurte sau foarte lungi. De asemenea este afectata si modul in care se desfasoara menstruatia care devine de obicei anormala si atipica ca numar de zile si ca mod de elilnare a sangelui menstrual. Si ceea ce produce adevaratele ''dureri de cap'' se datoreaza faptului ca devine imposibil de anticipat cand, cat si in ce mod se vor produce urmatoarele menstruatii. Multa sanatate!
Mulțumesc!
Sper să fiu în regula.
La următorul simptom ciudat ma voi programa la medic
Pentru ca ai luat pastila de a doua zi, dupa 4 zile, eficacitatea ei este aproape inexistenta.
Fa un test de sarcina DUPA 21 de zile de la ULTIMA partida sexuala, ca sa fii sigura.
Deci e posibil sa fie ineficientă, dar chiar și așa aceasta nu are anumite efecte asupra desfășurării ciclului menstrual?
Cred ca are, nu stiu...
Mulțumesc pentru răspuns! ????
Ai citit prospectul sau măcar experienţele altor fete, de pe net? Dacă ai fi citit, ai ştii că pastila aia îţi poate da peste cap sistemul hormonal, implicit caracteristicile menstruaţiei.
Am citit prospectul, clar.
Însă eram prea panicata ca să iau în calcul eventualele dezavantaje... Acum regret enorm alegerea făcută.
Ai grija de tine data viitoare ca sa nu mai ajungi in aceasta situatie. O pastila de genul asta trebuie luata o data, maxim de 2 ori in viata pentru ca te termina dpdv hormonal.
A fost prima și ultima oară când am apelat la asemenea metoda. Mulțumesc pentru sfat!
Categoric da, este efecul pastilei, stai calma totul este ok, o sa se autoregleze ciclul.
Mulțumesc pentru răspuns!
Și eu cred același lucru... Sper sa nu fie mai mult de atât.