Roaga-te lui Dumnezeu aa te ajute ca la timpul pe care El il considera potrivit sa te te ajute sa gasesti fata care El stie ca ai fi fericit sa iti fie sotie.Sotul meu s-a rugat de la 17 la23 cand am devenit prieteni.Lucrurile importante cer rabdare.
De parca ti-ar pasa de raspusnurile noastre... vii ca o moara hodorogita si pui zeci de intrebari despre aceeasi si aceeasi problema, pe care oricum nu vrei sa o rezolvi, fiindca te doare-n cur de toate sfaturile pe care ti le tot dam intruna, aici.
Oau, cunosc oameni care au facut prima data sex dupa 20 de ani, si acum is casatoriti si bine mersi. Ai rabdare, ori daca iti e neaparat de sex gasesti destule variante.
Undeva acolo e cineva si pentru tine.
Însoară-te cu una că sigur la facultate nu te duci. Spui că și lucrezi la 19 ani? Caută una mai urâtă și însoară-te cu ea și gata.
Pune o poza cu tine fratele meu prin imgur aici sa vedem daca e din cauza că ești urat că foamea sau ți se pare ție.
Fi puțin cu stoicism, lucrurile de la 20-22 vor fi frumoase, eu în locul tău nu as alege de astea de vârsta ta, as tinde către alea de 24+, chiar 30, dar trebuie sa ști să vorbești,sa ai ce sa ii oferi,nu e așa de ușor cum bați din palme gata fata! Trebuie sa lupți. Ști să cânți? Ai voce? Daca da,apucate de Canto,o sa vezi cate fete o sa te caute daca ai voce ok,sau mergi la sala fa mușchi,definește-te,mergi la psiholog și terapie de desensibilizare,fa bani,mereu fa bani,asta trebuie sa fie scopul tau fundamental,fetele nu o sa stea cu un pârlit care nu le poate scoate la o prăjitură, film.
Pune o poza prin imgur sa te vedem, îți spun eu ce modificări sa faci, o poza sa se vadă și ce haine porți, și încălțăminte
Mie îmi pari puțin gay-ut, ești prea sensibil, eu la 19 ani eram al dracu și la profe mă dădeam
El vrea ceva serios
Și eu vreau da vezi că fetele in ziua de azi nu știu ce vor de la viață
Daca chiar nu mai suporti problema asta care te tot macina de la o varsta infima, sunteti multi aici la fel ca tine avand dublul varstei tale si ne-am resemnat, daca tu nu mai rezisti ia-ti frate viata, simplu ca buna ziua, nu o sa iti duca nimeni dorul oricum
Stai să vezi când vin experții în dating care îi sugerează să încerce pe Tinder și Badoo. E cumplită mentalitatea unora
Mai ales cand vezi comentarii de la fete care zic sa incerci aplicatiile de tinder ) moor efectiv
Și eu sunt urât și nu mă vor fetele, dar nu mă plâng. Mă doare undeva. Așa ar trebui să faci și tu.
Ce dreacu sa faci frate asta e viata, asta e norocul unora, cel putin nu suntem singurii, asta e feminismul culegem roadele, ma mai amuza teribil cand zic unii pe aici ca e vina barbatului in ziua de azi ca nu poate sa cucereasca o femeie, hai sa mor de nu o fi asa, da-ma dreacu
Cand o sa te duci la munca, o sa ai o preocupare, si o sa iti zboare mintea la altele...