Cum ar putea să abordeze o fată dacă el nici măcar nu vrea să facă asta?
Poţi scăpa de timiditate vorbind cu diferite fete. Practica e cheia.
Nici eu n-am avut relatie serioasa (20 ani) doar o chestie din asta culeasa pentru o ora))))) si habar n-am cum sa ma port cu o fata intr-o relatie ce sa fac sa nu o supar
Timiditatea lui poate veni dintr-o mie de
Motive, e genu de baiat care nu pare de 19 ani? Pare mai mic? E dezolvatat normal pentru varsta asta? Gras, prea slab? Eu zic ca trebuie sa il faci sa aiba incredere in el... O sa ii fie din ce in ce mai greu... E o varsta dificila,
Acum ori sparge gheata si se distreaza ori ramane un fatalau clasic... Da mi mesaj si pe privat daca vrei detalii! Papa
E un baiat normal, 1.80 inaltime, 80 de kg...e potrivit.Nu i-ar fi rusine cu fizicul lui zic eu. Timiditatea lui vine de la faptul ca nu a fost niciodata cu vreo fata pana acum, n-a sarutat, n-a avut contact sexual etc...
Ar trebui sa il lasi pe el sa decida ce sa faca, el va sti cel mai bine cand este pregatit sa aiba o prietena. Daca ar participa la niste dezbateri, in care va fi obligat sa vorbeasca in public, asa va scapa de timiditate.
Pai ai putea sa il ti mai mult dupa tine...Sa il integrezi in grupurile din care faci parte tu.Asa poate isi va face mai multi prieteni si va mai prinde incredere.
Pot sa zic ca pe la varsta de 17 ani am avut acceiasi problema, si eram constient de faptul ca sunt nu putin, ci putin mai mult timid nu doar a discuta cu fete ci si cu baieti, cu toate ca am avut norocul sa am cativa prieteni cu care pute-am sa vorbesc orice. Timiditatea mea s-a terminat int-o seara cand prietenii mei m-au invitat la o petrecere si m-au facut (fresh-system) nu incerca sa razi ca asa a si fost ^^ dar spre uimirea mea inhibatia si teama de a deschde o conversatie disparuse ca prin magie dintr-o data pute-am vorbii cu oricine si orice.morala? in cazul meu a fost legat de pshycul meu (nu crede-am ca sunt in stare de asa ceva) ajutati fratele ducandu-l la intalniri cu prietenii/cafenele/cofetarii si treptat introdu si cate o fata/femeie in grupul vostru
Eu am 17 ani şi sunt exact in aceeaşi situație (singura excepție fiind că eu sunt fată). La mine ar mai fi şi problema că nu am încredere deloc în mine aşa că încerc, cu sau fără voie, să îndepărtez băieții de mine. Dar totuşi cred că motivul real pentru care sunt tot singură este că încă nu am găsit persoana potrivită, tot ce-mi rămâne este să o aştept in continuare că trebuie' să vină într-un final...