Nu, nu poti. Varsta minima la care o femeie isi poate incepe viata sexuala, fara riscuri medicale, este 17 ani si jumatate. Sunt convinsa ca si partenerul tau stie asta si, daca tine cat de putin la tine, nu va accepta in nici un caz sa faca sex cu tine mai devreme. Fiindca asta este o decizie care iti va amprenta intreaga viata si care va avea implicatii majore pentru sanatatea ta, capacitatea ta de a avea copii, speranta ta de viata.
Nu esti pregatita pentru sex la varsta asta.Esti inca mica.Vezi ca tu esti minora.El poate avea probleme cu legea.
Bine punctat, foarte, foarte bine punctat.
Cred ca ar fi bine sa mai astepti si sa ajungi macar la18 ani. Daca el nu insista sa faca sex cu tine, tu de ce insisti sa faceti sex.
Relatia ta este mult prea la inceput iar tu esti mult prea mica pentru a face sex.
Bună!
Gândeşte-te la faptul că ai doar 15 ani şi că eşti încă mică. Corpul tău nu este pregătit pentru aşa ceva, doar după 18 ani. Chiar dacă într-o relaţie există şi intimităţi, la tine nu e cazul. În plus, dacă observi ai doar 3 luni cu băiatul ăsta şi eşti virgină. Eu zic să îţi păstrezi fecioria pentru că niciodată nu se ştie ce se poate întâmpla şi să îţi pară rău de alegerea făcută. În zilele de azi este ceva obişnuit ca o fată să nu mai fie pură, dar nu te lua după moda asta. Înainte să faci ceva, meditează la efectele negative care le poate avea o situaţie.
El o sa adooore sa faca sex cu tine, dar tu o sa adooori sa faci sex cu el?
Fa-i un oral si vezi daca esti pregatita pentru "cocosul" lui.
Nu e doar greu e si foarte complicat, mai ales pentru el, ca e major iar tu minora.
Esti prea mica pentru asta, eu am aproape 16 ani si nu vreau sa o fac cu iubitul meu inca. Daca te iubeste cu adevarat te va astepta, la fel cum face si iubitul meu.Ai grija de tine si nu lua decizii pripite.Te pup :*
HappynewCenusa întreabă: