| Iulia8659 a întrebat:

ma confrunt cu o infectie vaginala de la începutul anului. Am fost la ginecolog, si mi-a dat 3 tipuri de tratamente care le-am luat exact asa cum mi-a prescris. Am avut un tip de ovule 6 zile, apoi din nou 6 zile de ovule. In timpul acela m-am simtit bine. A trebuit sa tin pauza pana după menstruatie, iar apoi am avut din nou 6 zile cu ovule mastrelle. Tin sa mentionez ca ma simțeam bine. Dar in timpul tratamentului cu mastrelle, mi-au revenit din nou toate simptomele de dinainte. Poate chiar mai grav. Ce s-a intamplat? Sunt alergica sau? Nu imi pot da seama. Acum vrrau sa merg din nou.la ginecolog sa sa vedem ce e acolo. Vad ca tratamentul a fost degeaba si a fost si costisitor.

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Trebuie in mod obligatoriu sa se refaca analiza secretiilor vaginale. In functie de rezultatele testelor, medicul va decide daca trebuie schimbata doar medicamentatia, sau mai este necesar sa faci o ecografie intravaginala in vederea depistarii unor eventuale chisturi, fibrom uterin, tumori, sau chiar si o colposcopie, care permite inspectarea mai detaliata a colului uterin. Se pare ca in cazul tau este vorba de o problema mai complexa. Multa sanatate.

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns:

Sau poate chiar mai bine, mergi la doi ginecologi în aceeași zi sau la o zi, doua distanta. Daca recomandările coincid, e de bine; dacă nu, mai încearcă. Ideea e ca nu merita sa mai faci experimente de tratamente pe corpul tău pană nu spun mai multi medici același diagnostic (tratamentul poate varia)

| Maria_Elena_Chirca_1991 a răspuns:

Mergi la un alt ginecolog, mai bine. Daca esti din Bucuresti, iti pot recomanda unul bun.

| Iulia8659 explică (pentru Maria_Elena_Chirca_1991):

Si eu ma gandeam sa incerc la alt ginecolog. Eu sunt din Târgu Mures

| Maria_Elena_Chirca_1991 a răspuns (pentru Iulia8659):

Atunci cauta pe Google ginecolog in Targu Mures si vezi comentarii despre ei. Poate gasesti asa unul bun. Ca acela vad ca da cu zarul...