Buna ziua! Ma confrunt cu o intarziere de 10 zile. Am avut simptome in perioada in care trebuia sa fiu la ciclu, urmate de o scurta sangerare maronie care a durat 2 zile. Tin sa precizez ca am fost bolnava si am luat paracetamol si nurofen raceala si gripa. E posibil sa imi intarzie de la aceste medicamente? Va rog sa ma ajutati sunt foarte speriata!
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Nu! paracetamolul si aspirina nu intarzie ciclul menstrual!
Altele pot fii cauzele intarzierii, dar cum nu ai mentionat nimic altceva, cred ca-i vorba de ciclul de tip NEREGULAT.
Acum 4 ore | luna27 explică (pentru Jassmina):
Eu avem mereu un ciclu regulat. Am avut contact sexual, dar a fost protejat. Sunt sanse sa fiu insarcinata desi a fost protejat?
Bineinteles ca poate sa existe si aceasta posibilitate. Fiindca au trecut deja 10 zile de la data prognozata sa inceapa sangerarea menstruala, in acest moment este indicat sa faci un tes de sarcina al carui rezultat te va lamuri in proportire de peste 98-99% care este situatia exacta in organismul tau.
Insa exista si posibilitatea ca in decursul ciclului menstrual sa se fi produs o dereglare hormonala mai severa/grava si astfel ciclul tau menstrual a fost la randul sau in mare masura dereglat. Multa sanatatE
In topicul initial nu ai spus sub nici o forma ca ai fii avut sex, protejat sau neprotejat, doar ca ai luat paracetamol si ca nu-ti vien ciclul.
Asadar ti-am raspuns la intrebarea ta, daca ciclul intarzie din cauza paracetamolului.
Pe viitor cand vrei sa aflii un raspuns corect si exact, pune toata informatia, ca noi nu avem de unde stii daca ai 12 ani, daca ai facut sex sau nu samd.
Daca toate partidele sexuale au fost protejate de la cap la coada, nu este risc de sarcina!
Scuze nu am vrut sa te simti prost, din cauza ca ai fost bolnavă si ai luat paracetamol si nurofen, ai avut o întîrzîiere a ciclului datorate unor dereglari hormonale care au apărut pe fond de raceală, faptul ca tu ai avutr un contact sexual protejat nu a afectatatit de mult venirea ciclului cum a afectat faptul ca ai fost racită si ai luat medicamente pentru a trata răceala, i ti doresc multa sanatate si i mi cer inca odata scuze pentru comentariul de ieri, orice problema ai vino aici pe TPU cu ea si incercam toti sa te ajutăm, sanatate multa i ti doresc.
Bună, dar cum te simti? Mai esti racită? Mai i ei paracetamol si nurofen? Cînd poti face o programare la ginecolog ca trebuie sa i ti facă ecografie vaginală, sa nu fie vreo problema la ovare chist sau ceva. Ai putea ajunge saptamana viitoare la medicul de familie sa i ti dea trimitere la ginecologie? Daca ai avut infectie urinară si aceasta este o cauza a întîrzîierii ciclului, la fel cum sunt si ovarele polichistice.
E bine ca ti a trecut raceala, de acum inainte numai lua paracetamol si nurofen ca organismul se pregateste de menstruatie, cît ai fost racită nu ti a venit din cauza microbului care era in corp el a dereglat menstruatia.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.143.205.184) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro