Stimulii nostri sexuali se afla in "varf" oricum, sa il introduci tot nu inseamna mai multa placere, faptul ca intri cam 14-15 cm in vagin ar trebui sa fie de ajuns, nu inteleg ce te deranjeaza.
Adică?
In alt post era-i de alta parere.
Nu mi-am dat nici o parerea aici, doar un raspuns evaziv si comic, in caz de nu vezi emoticoul care rade.
E normal să o doară dacă o lovești în cervix!
Singura soluție - alt tip de sex: oral sau anal (astfel chiar ai putea s-o bagi toată, cu condiția să fii blând și să o pregătești bine înainte + mult lubrifiant!).
Nu toți bărbații ejaculează la fel. Nu cred să fie vreo soluție ca să crești "presiunea".
Anal, puteam sa iti spun si eu ca o doare probabil mai tare. dar de ce trebuie sa dai ca in oala de sarmale? nu poti sa o introduci mai putin. nu cred ca ala e scopul sa o vari toata ci sa vezi ce ii place si ei.
Pai. sa le luam pe rand.
Daca e curbat, il pui pe o suprafata dura si il bati cu un ciocan pana se indreapta
Lichidul seminal nu iese cu jet din cauza dimensiunii penisului ( isi pierde din energia cinetica pe parcurs). In acest caz, poti sa mai tai din penis, asa rezolvi si problema cu durerea sotiei. Avand in vedere ca dimensiunea normala a unui penis e de 12-16 cm, recomand sa tai minim 6 centrimetri.
ps: daca ai pana in 16 ani, te intelegem de ce inca ai senzatia ca o astfel de intrebare e ceva interesant. Daca ai mai mult, e trist
Cel care a pus întrebarea nu are penis mare că știa cum se face sex dacă ai penis mare.
Număr de telefon și îți arat pe whatsapp ca nu mii rușine