| Valy2588 a întrebat:

Buna ziua! Mă confrunt cu o problema de când am ajuns major! Penisul meu este curbat spre stânga și are 22cm dar soția mea nu îl suportă adică nu o pot penetra maxim zice ca o doare îngrozitor! Și lichidul seminal nu iese cu jet doar curge din penis! Ajutați-mă cu niste sfaturi, ce pot face! PS am 29 ani acum!

20 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Stimulii nostri sexuali se afla in "varf" oricum, sa il introduci tot nu inseamna mai multa placere, faptul ca intri cam 14-15 cm in vagin ar trebui sa fie de ajuns, nu inteleg ce te deranjeaza.

| Violleta2022 a răspuns:

Pai este simplu: cu un asa penis te poti auto-satisface singur! laughing

| Valy2588 explică (pentru Violleta2022):

Adică?

| Leron a răspuns (pentru Valy2588):

Adică te poți masturba

| Valy2588 explică (pentru Leron):

O poți face tu daca dorești! Eu m-am plictisit!

| AnonimSoul a răspuns (pentru Violleta2022):

In alt post era-i de alta parere.

| Violleta2022 a răspuns (pentru AnonimSoul):

Nu mi-am dat nici o parerea aici, doar un raspuns evaziv si comic, in caz de nu vezi emoticoul care rade.

| mihai69 a răspuns:

E normal să o doară dacă o lovești în cervix!
Singura soluție - alt tip de sex: oral sau anal (astfel chiar ai putea s-o bagi toată, cu condiția să fii blând și să o pregătești bine înainte + mult lubrifiant!).
Nu toți bărbații ejaculează la fel. Nu cred să fie vreo soluție ca să crești "presiunea".

| Valy2588 explică (pentru mihai69):

Am incercat oral nu intra toată și anal la fel spune ca doare îngrozitor!

| AnonimSoul a răspuns (pentru Valy2588):

Anal, puteam sa iti spun si eu ca o doare probabil mai tare. dar de ce trebuie sa dai ca in oala de sarmale? nu poti sa o introduci mai putin. nu cred ca ala e scopul sa o vari toata ci sa vezi ce ii place si ei.

| Madaxo97 a răspuns:

Mai taie din el laughing

| Robert2526 a răspuns:

Pai. sa le luam pe rand.

Daca e curbat, il pui pe o suprafata dura si il bati cu un ciocan pana se indreapta
Lichidul seminal nu iese cu jet din cauza dimensiunii penisului ( isi pierde din energia cinetica pe parcurs). In acest caz, poti sa mai tai din penis, asa rezolvi si problema cu durerea sotiei. Avand in vedere ca dimensiunea normala a unui penis e de 12-16 cm, recomand sa tai minim 6 centrimetri.

ps: daca ai pana in 16 ani, te intelegem de ce inca ai senzatia ca o astfel de intrebare e ceva interesant. Daca ai mai mult, e trist

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un bărbat cu penis mare știe cum să facă sex.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel care a pus întrebarea nu are penis mare că știa cum se face sex dacă ai penis mare.

| Valy2588 explică (pentru anonim_4396):

Număr de telefon și îți arat pe whatsapp ca nu mii rușine

| NataLee a răspuns:

Alt troll. 22 cm. Ce ești, cal?

| Valy2588 explică (pentru NataLee):

Dă-mi numărul tău de telefon și îți arăt pe whatsapp, și te convingi

| NataLee a răspuns (pentru Valy2588):

Nu mulțumesc, nu vreau sa mi se facă greață de la un penis strâmb. Ai dat mult la labă

| RazvanEu12 a răspuns:

Faci laba des?

| Leron a răspuns:

Ești norocos că ai penisul așa de mare