Nu crezi ca oricum faptul ca esti insarcinata se va observa mai devreme sau mai tarziu? Atunci nu mai poti zice ca te doare stomacul nu? Eu te sfatuiesc sa le zici parintilor, pentru ca tu ai doar 15 ani si poate nu constientizezi prea bine ce se intampla.si poti sa ii spui si prietenului tau ca e si al lui copilul nu? Ca doar si el e responsabil de asta, nu are nici o scuza. Sau daca ai mai mare incredere in sora ta spune-i ei, si poate te va ajuta cum sa rezolvi problema. Oricum aruncatul de la balcon exclude-l ca nu e o solutie. Mult succes!
Îmi pare rău ca încep asa dar prea bine din situația asta nu o sa ieși. Totuși pentru toate lucrurile exista o soluție. Chiar e păcat ca trebuie sa treci prin asa ceva cand la vârsta ta meriti sa te bucuri de viața nu sa ai griji de genul acesta.
Cred ca ar trebui sa ii spui si baiatului cu care ești despre sarcina pentru ca pana la urma nu ai făcut copilul singura.
Apoi trebuie sa te gandesti FOARTE bine ce decizie vrei sa iei. Pararea mea e ca ar trebui sa le spui si părinților tai pentru ca ei pot avea cel mai bine grija de tine. Dar te înțeleg ca îți e rusine nici mie in locul tau nu mi-ar veni ușor sa le spun. Atunci vorbește măcar cu sora ta si ai grija in cazul in care vei face avort sa nu îl faci decât intr-un spital sau clinica si de către un doctor si numai împreuna cu cineva din familie, o persoana responsabila pentru ca pana la urma e viața ta si corpul tau in joc.
Sper sincer sa alegi soluția cea mai buna si ai grija de tine si nu uita ca nimeni nu trebuie sa te condamne, ești doar un copil si ai greșit...
Baiatul asta cati ani are? Trebuie sa ai mare grija pentru ca tu avand varsta pe care o ai, chiar daca ai consimtit actul sexual, el poate avea probleme daca se afla.
Tot 15 ani
Pai e bine ca nu o sa raspunda penal. Vezi ce faci cu sarcina.
Oricum ar trebui sa ii spu sorei tale sa mergeti la medic poate se va rezolva doar cu pastile si daca nu, mai intii sa ii zici baiatului apoi parintilor bafta
Eu spun ca sa le spui si parintilor tai caci.Pana la urma tot vor afla ei si vorbiti voi intre voi si cred ca veti rezolva problema dar ar fi bine sa ii spui si iubitului tau NOROC
Nu vreau să fiu rea, dar chiar ar trebui să îți fie rușine de tine (așa cum ai zis și tu).Nu ai o vârstă potrivită pentru așa ceva.În plus, părinții tăi e imposibil să nu afle (ex:nu îți mai vine menstruația, burta va crește cu timpul etc.). Chiar îmi e milă de tine, însa doar tu poți rezolva problema.Doar tu știi cum reacționează părinții tăi, iubitul tău... În primul rând, spune-i cât mai repede surorii tale.E foarte gravă treaba, deci ai grijă. După ce îi zici surorii tale, zi-le părinților și iubitului (succes cu asta!:-)).
Vreau să îți zic că băieții, la vârsta asta de obicei își încep viața sexuală. Ei, culcandu-se cu fete, se dezvoltă mai bine.Ei vor doar să profite.Ai putea să mergi la doctor și să faci avort (poate reușești asta și până să afle părinții și prietenul tău), darrr...nu e prea bine pentru vârsta ta.
Ai grijă de tine și succes!