Bună.
Fără protecție?
Bravo!
În ce sens nu te mai ascultă? Stă mereu în erecție sau ai scurgeri?
Pa, pa.
Sa mananci multe fructe si legume si sa aiba grija mami si tati sa nu te mai lase sa te uiti la tv dupa ora 22, iar pe net sa-ti restrictioneze accesul la anumite site-uri.
„Go get a life! A real one!"
Succes, pa-pa!
Si cine vrei sa te creada pe tine? Ori fi ele prostituate dar nici sa ajunga sa intretina raporturi sexuale cu un minor de 12 ani.Hai sa fim serioasi.mai bine verifica-ti temele de vacanta ca acum incepe scoala si te cearta doamna invatatoare ca nu ti-ai facut temele pustiulica.Mai ai de mancat pana o sa poti intretine raporturi sexuale!
Auu fratie
Cine te-a convins sa o faci?
Si de ce cu o prostituata?
Frate daca vrei sa te ajut baga idul meu yo_numay_yo_clau
Gabytza : sunt foarte dezvoltat pentru varsta mea, jucaria ajunge pana la 20 cm cand este " treaza am mai facut-o de multe ori, dar de data asta parca penisul meu nu ma mai cunoaste
Baiatu'. nu am dreptul sa te judec pe tine, mai ales avand in vedere imprejurarile[mele ]. Oricum sa-ti zic o chestie asa. prima data nici nu ai cum sa te duci singur si plus de asta ce vedea o curva la tine.Curva,curva da' totusi.crezi ca nu mai au ce manca daca au ajuns sa o faca, cu tine? Si in fond, de unde dracu ai facut tu rost mah de bani?
Cum spuneam si m-ai sus sunt foarte dezvoltat pentru varsta de 12jumate, toti imi dau de la 17 18 in sus, banii la mine nu sunt o problema
Ma eu sunt curios ce face el spune ca nu-l mai ascuta sau nul mai cunoaste eu nu inteleg ce face mor de curiozitate )
Cum adica nu te mai asculta ca nu inteleg nimic, adica sta mai mult in erectie, sau ce e? inseamna ca trebuie sa te descarci din nou de aceasta energie, dar mai bine ar fi sa nu te stimulezi cu nimic o vreme nici fizic nici vizual si poate te linistesti, la varsta ta chiar daca esti "asa dotat"cum spui eu nu cred si nu e indicata inca relatia sexuala, acum corpul tau e inca in crestere, in dezvoltare nu e pregatit sa iti pierzi energia sub aceasta forma o sa devi obosit si fizic si psihic nu o sa mai dai acelasi randament nicaieri nici la scoala care ar trebui sa fie o prioritata pentru tine la varsta asta pentru ca sex o sa ai timp sa faci toata viata dar de invatat acum e vremea ca nu vor fi parintii vesnic cu banii langa tine sa ai ce cheltui si trebuie sa iti faci singur un viitor si proprii banii asa ca las-o mai moale cu sexul nu e inca pentru tine asta si daca nu te gandesti la asta nici cheful nu o sa iti vina sa strici banii munciti de parinti pe prostituate, invata sa pretuiesti banii si sa ai grija de ei nu sa i arunci asa de usor pe toate nespalatele si prostiile sa mai iei si ceva boli cu tot prezervativul tau bolile se pot lua si pe alte cai si tu habar nu ai cu ce se mananca viata asta iar ele te storc de bani ca esti un copil prostut care se ocupa de altceva decat de scoala la o varsta asa de mica, deci pentru binele tau las-o mai moale cu astea si gandeste-te la invatat sa iti faci intai un rost in viata si distractia va veni pe parcurs dar sa o faci cu cap orice ar fi.