| Cristi981 a întrebat:

ma numesc Cristi si am 19 ani....sunt intr-o relatie cu o fata de aproximativ un an......Si mai pe scurt amandoi vrem sa ne incepem viata sexuala in urmatoarelr zile ea este inca virgina eu fiind primul iubit eh totul bine si frumos. Dar problrma e ca ea vrea fara prezervativ cel putin pentru prima penetrare...Dar eu ma tem din cauza lichidului seminal....nu stiu cand apare, nu stiu ce se poate intampla. Si de aceea am nevoie de ajutorup vostru .....Mai precis cand apare? Inainte de ejaculare? Se poate ramane insarcinata? HELP ME sad

Răspuns Câştigător
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ai grija unele virgine sunt debile la cap si vor sa te pacaleasca sa o lasi bortoasa, GRIJA mare prietenul meu daca ea nu accepta cu prezervativ trimite-o inapoi de unde a venit, si vorbesc foarte serios. ejacularea se controleaza foarte greu deoarece in momente de maxima excitatie si in timp ce simti placerea poti scapa lichid si poc v-ati nenorocit pe viata. Cum am spus daca nu accepta cu prezervativ trimite-o inapoi de unde a venit

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca ii spune preejaculator tu ce intelegi din pre? Ca vine inainte de ejaculare, nu? Alegeti perioada nefertila a ei.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ai 19 ani, esti student esti la varsta la care trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri, sa iesi cu baietii chefuri in club, nu te implica prea mult in relatia asta

| Emilian65 a răspuns:

Pentru securitatea voastra si linistea viitoare faceti sex protejat. Explica-i, ca este mai bine sa va protejati acum si sa fiti linistiti pe viitor.

Răspuns utilizator avertizat
| 4psiho a răspuns:

happy Prima dată pentru ea va fi puțin sau mai mult dureros. La tine (dacă este prima dată, indiferent dacă te-ai masturbat sau nu până acum) va fi un pic diferit, adică în cel mai fericit caz vei apuca să dai de 2-3-4 ori din fund și apoi vei ejacula, în cazul nefericit vei ejacula chiar la intrarea în "grădina plăcerilor". Deci pentru siguranța voastră folosiți prezervativul.
După ce vă veți cunoaște mai bine puteți renunța la el, dar până atunci...

| Superdumnezeuomniscient a răspuns:

Daca vrea fara prezervativ FUGI, nu exista nici un motiv pentru care sa faci asa ceva, explica.i ca riscurile sunt extrem de mari sa ai o sarcina nedorita ( chiar si fara ejaculare) deci ori prezervativ ori sa se apuce sa ia anticonceptionale si sa mai asteptati, desi cel mai bine este sa nu accepti niciodata fara prezervativ

| Kate1979 a răspuns:

Nu este chiar asahappy iti poți controla erecția dacă ai suficientă experiența. Tu stii cand iti vine. Dacă nu te simti capabil sa o scoți la timp, folosește prezervativ.