| DanaEles a întrebat:

Mă numesc Dana şi am 19 ani.
Vreau să vă adresez o întrebare legată de povestea mea de dragoste eminesciană.
Acum 1-2 ani am cunoscut un băiat care a inceput să se ataşeze foarte mult de mine, însă eu eram într-o relație platonică cu un apropiat de-al lui. A fost acolo pentru mine de fiecare dată când lucrurile mergeau prost şi nu numai. Aflasem că îi sunt dragă. Menționez că nu aş fi putut să îmi înşel partenerul din respect şi nu ar fi fost corect ca să închei relația din cauza unui factor extern, deşi țineam mult la băiatul ăsta.
În prezent, am încheiat relația cu partenerul meu iar după l-am căutat pe acest băiat. Lucrurile au mers foarte prost în sensul că i-am trimis un mesaj în care i-am spus că îmi lipseşte şi nu a răspuns, ba mai mult, m-a şters din lista de prieteni (asta nu e mare lucru, dar m-a deranjat). Când ne întâlnim întâmplător, simt ca e tensionat şi nervos.
M-am gândit să vă cer părerea. Poate îmi spuneți voi de ce reacționează aşa. Vă mulțumesc anticipat.

32 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Daca tu stiai ca el te placea si ai ales sa-l "fierbi" si sa te folosesti de el doi ani, chiar crezi ca o sa te astepte la nesfarsit? El in tot timpul asta a fost o rezerva pentru tine, ce te face sa crezi ca esti asa de unica?
Daca tu l-ai pus pe locul doi, ce te-ar face sa crezi ca tu vei ramane locul unu pentru el?

Nimeni nu e de neinlocuit!
Totul are o limita!

Acum sa vorbim despre relatia ta *din respect*, daca ti-ai irosit doi ani din viata ta, si respectiv doi ani din viata partenerului stiind ca o sa se sfarseasca la un moment dat, asta numai respect nu este, deci practic i-ai irosit si lui doi ani din viata si tie in acelasi timp, in timp ce daca ai fi fost matura, ai fi fost punct si ai fi incercat o relatie cu tipul respectiv daca totusi il placeai.

Sincer ti-ai facut-o cu mana ta, si ar fi bine sa te gandesti sa vezi unde ai gresit, ca faci pe nevinovata si sincer mie mi-se pare penibil ca in astfel de circumstante sa te consideri tot tu "victima", pana la urma tipul ala si-a risipit timp pentru cine? Pentru una care l-a pus mereu pe locul 2.

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru DanaEles):

Bine ca ai mai spus de doua ori, nu stau sa citesc tot ce e scris aici tongue
"om corect fata de partenerul meu" parca ai fi semnat un act cu el...
Daca i-ai spus si lui asta, cred ca l-ai dezamagit.