Daca tu stiai ca el te placea si ai ales sa-l "fierbi" si sa te folosesti de el doi ani, chiar crezi ca o sa te astepte la nesfarsit? El in tot timpul asta a fost o rezerva pentru tine, ce te face sa crezi ca esti asa de unica?
Daca tu l-ai pus pe locul doi, ce te-ar face sa crezi ca tu vei ramane locul unu pentru el?
Nimeni nu e de neinlocuit!
Totul are o limita!
Acum sa vorbim despre relatia ta *din respect*, daca ti-ai irosit doi ani din viata ta, si respectiv doi ani din viata partenerului stiind ca o sa se sfarseasca la un moment dat, asta numai respect nu este, deci practic i-ai irosit si lui doi ani din viata si tie in acelasi timp, in timp ce daca ai fi fost matura, ai fi fost punct si ai fi incercat o relatie cu tipul respectiv daca totusi il placeai.
Sincer ti-ai facut-o cu mana ta, si ar fi bine sa te gandesti sa vezi unde ai gresit, ca faci pe nevinovata si sincer mie mi-se pare penibil ca in astfel de circumstante sa te consideri tot tu "victima", pana la urma tipul ala si-a risipit timp pentru cine? Pentru una care l-a pus mereu pe locul 2.
Bine ca ai mai spus de doua ori, nu stau sa citesc tot ce e scris aici
"om corect fata de partenerul meu" parca ai fi semnat un act cu el...
Daca i-ai spus si lui asta, cred ca l-ai dezamagit.
SwettyCat întreabă: