| pentruAprimiCeNuPrimesc a întrebat:

Buna ziua ma numesc Razvan, am 16 ani si sunt din Arad
de la un timp viata mea a luat o intorsatura ciudata (de cand am inceput liceul) parca asi fi blestemat m-am certat cu aproape toti prieteni (din 20 mai am maxim 2) m-am indragostit de cine nu trebuia si nu a putut iesi nimic totul imi merge pe dos nu mai ma inteleg cu nimeni nici cu parinti cu nimeni. ma simt singur mi-am gasit placerea in alcool si in tutun ele imi aduc starea de euforie cand sunt suparat numai suport viata ma tot intreb
de ce imi merge totul asa? de ce am ramas asa ce am patit sunt deprimat si am in cat 10000 de ganduri fara rezolvare straight face povestea este mai lunga dar nu am vrut sa va plictisesc

Răspuns Câştigător
| Diɑƞɑɑɑ a răspuns:

Pff să știi că te înțeleg. știu cum este și eu am trecut prin acest lucru. și nu e din cauza adolescentei neapărat. oricum dacă dorești îți las id meu și vorbim mai multe pe privat, și chiar cred că o să ajungem la o concluzie în ce ci se întâmplăbig grin Id meu e: dudu.mee0 sper sa că te voi ajuta și te-am ajutat cu ceva... xD P.s studiu psihologia. de 1 anwinking :*

24 răspunsuri:
| Simonaaaaaaaaaa a răspuns:

Hei,fii pozitiv.Ai toata viata inainte.
Prietenii vin si pleaca la fel si fetele cu care vrei o relatie, iar in ceea ce priveste familia chair daca acum apar discuti, ei tot acolo vor ramane pentru tine.
Cu alcoolul si tutunul nu sunt de acord, probabil iti dau o stare de euforie, dar dupa revii din nou la gandurile tale si nu rezolvi nimic..mai mult rau iti faci.
Capul sus, viata e frumoasaa! :*
Daca ai mai mai multe de povestit imi poti lasa un mesaj. happy

| pentruAprimiCeNuPrimesc explică (pentru Simonaaaaaaaaaa):

E pe naiba frumoasa viata e un drum spre fericire! viata de pe pamant este trista eu am scris aici doar o parte in realitate este mult mai complicat dar suna a jelit oh go on si doare mai rau cand nimeni nu te intelege

| noi3 a răspuns:

Salut.
sa incepem cu faptul ca esti adolescent. surprinzator pentru tine, dar chiar are relevanta. in perioada asta ti se formeaza personalitatea. te definesti si te creezi. de asemenea stergi vechile obiceiuri pe care le-ai deprins prin educatie, scoala si desene animate happy

schimband aceste lucruri, nu mai ai chestii in comun cu prietenii tai. e normal sa ti-i reinoiesti.
esti barbat in devenire, barbatii nu se cearta.

probleme cu dragostea... he. e normal. o sa vina si ceva frumos, stai linistit. poate sti vorba cu "sa nu fugi dupa autobuze si dupa femei, intotdeauna vin altele"

legat de vicii... alege-ti unul, de preferat fumatul.

daca mai ai nevoie de sfaturi, putem vorbi pe mesagerie.

ai grija de tine si nu uitat ca totul trece.

| pentruAprimiCeNuPrimesc explică (pentru noi3):

Lasa un id si vei intelege ca nu este vorba deloc de adolescentahappy

| Goguletzu a răspuns:

Ai nevoie de o fata tinere. fi tare si pisai in freza!

| RAY a răspuns:

Cred ca ai nevoie de o scimbare in viata ta dar una lenta spre bine,din pacate persoanele din jurul tau te critica iar tu nu poti invata nimic din critica lor, ai nevoie de tine mai mult ca niciodata,trebuie sa te iubesti,trebuie sa intelegeti si alte persoane,trebuie sa le accepti,macar sa incerci,tutunul,alcoolul te tin pe loc te tin intr-un lant al depresiei, anexitati de care suferi, toate astea se aduna intr-o zi o sa ajungi sasi iei viata, dar viata i unicata nu tio lua, fa sport, manca sanatos, gandeste pozitiv, numai ascculta de nimeni e viata ta, pe cei te inteleg si te ajut sa le respecti pe restul sa le ignori

| pentruAprimiCeNuPrimesc explică (pentru RAY):

Da dar uni judeca prost sti asta e un site de sfaturi si cand pun si eu o intrebare primesc rasp gen tu vrei sigur numai id de fete... eu vreau su cineva sa vorbesc nu imi pasa poate sa fie si maimutawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te inteleg...si mie imi merge prost exact de cand am inceput liceul.
Perioada adolescentei este foarte dificila. Te-ai certat cu prietenii... daca iti sunt cu adevarat prieteni, va veti impaca.winking.
Faza ca te-ai indragostit de cine nu trebuia. stai linistit, toti avem blestemul asta asupra noastra.straight face [Ma bucur sa stiu ca nu sunt singura careia i se intampla astastraight face]. Stii tu...tu placi pe cineva, dar acea persoana nu te place sau inversstraight face. Nu exista persoana care sa nu aiba o dezamagire in dragoste. Sunt sigura ca va aparea si acea fata care te va face sa zambesti in cele mai urate momentehappy...Trebuie doar sa ai rabdarehappy.
In fine, totul o sa revina la normal.cel putin asa mi s-a spus mie.si inca asteptbig grin
Daca tu continui cu alcoolul si tutunul, sa stii ca nu vei rezolva nimic asa. dimpotriva, vei inrautati situatia.
Adolescenta e ca o lupta.deci nu poti sta deoparte si sa privesti, ci trebuie sa lupti, nu sa cazi prada inamicului (tigari, alcool, droguri etc.).
So, capul sus! Toate au o rezolvare, chiar daca pentru moment nu gasesti niciuna!kiss
Bafta!

| pentruAprimiCeNuPrimesc explică (pentru anonim_4396):

Esti singura care a zis cateva lucruri adevarate aici dar situatia e ff complicata crede-ma numai suport nimic inclusiv pe mine straight face

| anonim_4396 a răspuns (pentru pentruAprimiCeNuPrimesc):

Hey! Si eu am momente in care ma intreb "Ce caut eu pe acest Paman?". Pe urma, urmeaza o perioada in care ma bucur...dar stii cum se zice "ce-i frumos repede trece". Si pe urma iar cad in "depresie". Stiu cum e. Toti parca au ceva cu tine, tot ce faci iti iese pe dos, nimeni nu te intelege, te uiti la alte persoane si te intrebi "eu de ce nu pot fi atat de fericit ca X?"... nu stiu care e problema ta pentru ca nu ai dat prea multe detalii. Daca vrei, lasa-mi un mesaj privat, mai detaliat. poate te pot ajuta.happy

| Ycu a răspuns:

Ehh Razvanele, ai 16 ani mai, prietenii din liceu crede-ma ca si eu am crezut ca am cu sutele si dupa ce s-a terminat si am intrat la facultate 1 singur imi e si acum adevarat prieten, nu trebuie sa te bagi pe alcool sau droguri, traieste-ti viata, ignora gura lumii, vorbeste cu parintii, priveste cu optimism ziua de maine, culcate un om si gandeste-te ca maine vei fii altu unul optimist, plin de viata, care vrea sa cunoasca persoane noi adevarate, nu prieteni cu 2 fete care crede-ma cas la fiecare colt de bloc, nu te impacienta, pentru ca o sa cazi in depresie si nu este cazul la varsta ta, la 16 ani ai decat sa inveti cat se poate si sa faci ceea ce iti place. Numai bine, capul sus, totul se rezolva, nu e un capat de lume, fii optimist.

| pentruAprimiCeNuPrimesc explică (pentru Ycu):

Deunde optimism este mult prea complicat st mult prea singur si viata asta e mult prea dura

| iMaDreamer a răspuns (pentru pentruAprimiCeNuPrimesc):

Cica nu vrei sa spui toata povestea ca pare a jelit. Dar sincer, te jelesti mai mult decat vrei sa pari. Nu e adolescenta? ba e si asta, dar nu vrei tu sa intelegi. Te crezi mai special, mai sensibil si bla bla alcool, chestii, deprimare, singuratate.
Acum ca ai avut tu probleme cu vrajitoarile de crezi ca esti blestemat, sau ca esti implicat in ceva mari probleme, n-avem de unde sa stim daca nu ne spui.
Sau era doar ca sa capeti ceva id-uri de fete la care sa te plangi oleaca?

| pentruAprimiCeNuPrimesc explică (pentru iMaDreamer):

Exact asta era nu stiu cum ti-ai dat seama meriti un premiu happy

| chazz a răspuns:

Salut! Parerea mea fiind urmatoarea:
-ti-ai tradat prietenii (ai ramas singur, normal)
-tutun si alcool rolling on the floor (am avut momente grele si tot la cura mea de apa plata am ramas)
-tata si mama (depinde cum discuti cu ei sau ei se cearta intre ei)
Acestea sunt lucruri normale ce povestesti tu insa trebuie doar sa te obisnuiesti!
p.s:nu iti da prietenii nici odata pentru o p**da.
Nu iti trebuie multi prieteni ci doar buni daca ai multi si buni e foarte bine.
Cine greseste, plateste!
insa daca ai vrea sa te impaci cu toata lumea incepi sa le ceri scuze si mereu prietenii tai vor fii pe locul 2.
1.mama si tata.
2.prietenii
3.scoala
4.gagica
Si fara psihologie lui doamna Diana degeaba studiezi daca nu traiesti!
Numai bine!

| Maryo1o1 a răspuns:

Am trait exact ceea ce ai trait si tu dar la mine era si cu parintiibmai complicat daca vreibsa stii ce am facut sibcebaibsibtubde facut te ajut cu placere.Da add la id asta maryo_maryo_95

| diiiiiana4cka a răspuns:

Hey,acum e perioada adolesscentei! Tot ce faci iti pare ca nimeni nu te intelege,nu are nevoie de tine si nu te asculta! Am fost in asa situatie ca tine,numai ca nu chiar cu alcool si tigari! Dar totusi oricine trece prin asa ceva! Trebuie sa fii mai indulgen cu oamenii,sa fii mai iertator! Nu sa fii obraznic permanent! Incearca sa mai cedezi si tu! Nu cred ca e pierdut inca totul! Cel mai bine e sa incerci sa te impaci cu prietenii, si sa le explici chestia! Sau daca nu fa-ti prieteni noi! si nu ramane dezamagit din cauza dragostei! nai avut acum sansa, e ok o sa treaca tot, sunt o sumedenie de fete singure care asteapta sa fie iubite de cineva! Nu trebuie sa suferi din cauza ei si de asta sa incepi sa ii indepartezi pe toti!
CRed ca totul s-a schimbat din cauza ca ai fost dezamagit in dragoste! Asa ca incearca sa iti cauti o noua persoana de care sa fii pasionat! Dar de data aceasta, straduiete sa fie reciproc! Succes! Sper ca te-am ajutat! Astept funda!

| pentruAprimiCeNuPrimesc explică (pentru diiiiiana4cka):

O astepti degeabapt ca nu intelegi prin ce trec eu happy nu e vb de adolescenta au fost si alti adolescentioh go on

| HELLBOY32 a răspuns:

Te inteleg frate stiu cum e si eu trec prin aceeasi situatie, la fel cu prieteni(parca toti s-o indepartat in ultima vreme si la fel am ramas si eu doar cu 2) si la fel cu o fata...in fine si la mine e povestea mai lunga si eu simt ca parca numai suport viata, cel mai urat sentiment este cand te doare si nu ai cu cine vorbi despre asta sa te inteleaga si sa-i spui ce ai pe inima si sa te sfatuiasca, crede-ma e cel mai urat lucru sa te doara si sa tii in tine, si parca simt ca numai suport.

| pentruAprimiCeNuPrimesc explică (pentru HELLBOY32):

Crede-ma nu sunt in stare sa zic happy oricum nu auzi ce zice lumea ca vreau sa agat fete fiecare cu parerea lui viata e grea ce sa fac daca ar fi totul roz n ar mai fi viata mea

| zuz02 a răspuns:

Poti sa ma plictisesti intr-un mesaj privat daca doresti. Sunt un bun ascultator si poate ii dam de cap macar putin problemei tale. Numai bine!

| pentruAprimiCeNuPrimesc explică (pentru zuz02):

Un mesaj privat cu id sau lasa-l aici eu nu vreau sa il als si sunt si membru junior

| EveliñCodruTz1996 a răspuns:

PRetene alea nu sunt problemewinking, Prieteni Trebuie sa tii alegi, IAr daca tie iti place de fata aia ce mai? Conteaza vorbele altora? Adu fata la parinti tai sa vada si dansi ce fel de fata e si ai sa vezi ca o sa decurga totul altfelwinking, eu unu am avut cred x20 probleme pe cap... Si cu TABACCO si Beutura n-am ce zice sunt si eu pasionat tot asa ca tine laughing