anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma numesc Sebastian si am o problema la care nu stiu cum sa o iau. Eu am 18 ani si am cunoscut o fata de 15. Cand am cunoscuto, aceasta s.a cuplat cu cel mai bun prieten al meu. Am pus si eu ochii pe ea si am asteptat pana relatia lor se termina. Nu a durat mult decat o saptamana dupaia ei s.au despartit asa ca am reusit sa ma cuplez cu ea si avem impreuna 4 luni numa ca o problema ma tot macina. Mereu cand eu ies in oras cu ea ne intalnim si cu grupul de prieteni iar prietena mea cand il vede merge si.l ia in brate. Am lasat un timp lucrurile asa cum sunt si am urmarit asta si vad ca din ce in ce mai bine se inteleg. El mereu o face sa rada eu rar iar uneori ma simt foarte prost si sunt foarte gelos. Ea mi.o arata de multe ori ca ma iubeste si incerc ca sa nu mai fiu gelos. M.am gandit la varianta aia ca daca discut cu ea problema se va rezolva, numa ca prefer sa nu o fac deoarece ea este o persoana sensibila si mereu cand imi face ceva iar pe mn ma afecteaza si ii spun se supara... ce pot sa fac cum pot sa rezolv aceasta problema?

Răspuns Câştigător
| Maria_Elena_Chirca_1991 a răspuns:

Stiu ca o fata poate sa iubeasca la 15 ani cum o poate face tot restul vietii, insa mi se pare ca nu tu esti cel pe care il iubeste, dar nici pe prietenul tau, ca altfel nu ar fi cu tine. Chiar cred ca ar trebui sa o intrebi direct ce simte pentru tine si pentru el. Si indiferent de raspuns, mai bine mai devreme decat mai tarziu.

4 răspunsuri:
| FABULOSUL6000 a răspuns:

Are 15 ani si mintea cat o nuca, la ce te astepti?

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns:

Ce ma distrează când citesc câte ceva în care cineva are impresia că nu poți iubi decât o singură persoană. Greșit! Maturitatea ne face să nu arătam pe cine și cate persoane ne sunt "dragi". Maturitate pană la care ea mai are ceva ani. Ca să nu mai vorbim de faptul ca sunt multe șanse ca pe tine să te iubească ca e cu tine, dar sa se simtă mai bine cu el. Ea pe el îl vrea de fapt. Sta cu tine ca să fie în preajma lui. Apropo, dacă "discuți" cu ea (adică ii arați ca ești gelos), o pierzi cu siguranța. NU ești genul ei. El este. Adevărul doare. Dar trebuia sa ști asta când s-a cuplat în primul rand cu el, nu cu tine. Deci de fapt ea a afle demult.

| Emilian65 a răspuns:

La 15 ani, nu stie inca pe cine sa aleaga pe tine sau pe fostul. Daca nu-ti convine duplicitatea, las-o si gaseste-ti alta care sa te iubeasca cu adevarat.

| OldSoul a răspuns:

Si tu la ce te astepti mai special?
Are 15 ani, ea habar nu are ce e aia iubire, la varsta aia iubirea e doar o prietenie putin mai stransa.