| Costy2015 a întrebat:

Bună ziua, mă scuzaţi dacă nu este categoria potrivită, dar nu ştiu ce să aleg.

Cum să încep, de câteva zile, după un contact sexual, cu o fată care nu a mai făcut-o până acum, fiind virgină, mi-au apărut nişte probleme, o usturime când fac treaba mică şi când ejaculez şi când mi se scoală mă doare tobul penisului, şi mi se mai face în jurul capului penisului sub piele o secreţie asemnătoare puroiului.
Ştie cineva de la ce se trage? Sau cum mă pot vindeca?
De câteva zile nu mă mai doare aşa rău când urinez sau ejaculez, dar când mi se scoală, apare o durere gravă rău. mai ales dacă când este sculată drept înspre abdomen, dacă o îndoi puţin în timp ce este sculată înspre faţă(înainte) nu mă mai doare.
Să fie o întindere a tubului penisului sau ce să fie?
Vă rog, ajutaţi-mă!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Din descrierea simptomelor care apar in momentul urinarii si dupa intrararea in erectie a penisului este poasibil sa ai o infectie de natura gonoreica. Blenoragia (gonoreea) este o infectie bacteriana a cailor genito-urinare si, ocazional, a rectului, faringelui si ochilor. Gonoreea este una dintre cele mai frecvente boli cu transmitere sexuala, ce se transmite in timpul contactului sexual vaginal, oral sau anal, cu un partener bolnav, infectat.,, Aproximativ 2, 5 milioane de cazuri de gonoree sunt raportate anual. Ca femeie, daca are gonoree, exista multe sanse sa nu o stie. Frecvent, femeile nu prezinta niciun simptom pana cand infectia nu a provocat leziuni grave. In schimb pe de alta parte, 95% dintre barbati prezinta simptome inca din primele zile.''
Cauza blenoragiei o reprezinta bacteria numita Neisseria gonorrhee, care se transmite prin contact sexual neprotejat.
Simptomele blenoragiei care se manifesta la barbat sunt:
- scurgere purulenta, ce poate fi galbuie, verde, alba; cu sange;
- senzatie de arsura la urinare;
- nevoia frecventa de a urina;
- varful penisului inrosit, iritat;
- dureri abdominale joase intense;
- testicule umflate si dureroase;
- greata, voma, febra, frisoane;
Tratamentul blenoragiei consta in administrarea de antibiotice (ceftriaxona, doxiciclina sau eritromicina) si evitarea activitatii sexuale pana cand infectia este tratata la ambii parteneri. In astfel de situatii este indicat sa fie efectuta consultatia medicala de specialitate, de un medic dermato-venerolog. Sanatate!

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai luat o infectie, fiindca stii si tu ca virginitatea nu este egala cu lipsa infectiilor sexuale. Trebuie sa te prezinti la dermatovenerolog cat mai repede (din pacate vei putea tocmai miercuri, in conditiile in care era optim in 48 de ore de la primul simptom). Faptul ca durerea diminua e semn rau, inseamna ca infectia se cronicizeaza si devine mai greu de tratat si vindecat. Data viitoare, nu uita ca sexul neprotejat se face numai dupa ce ambii parteneri fac un set de analize specific.

| Emilian65 a răspuns:

Consulta un medic urolog care te va sfătui ce trebuie în perioada următoare.

| mihai69 a răspuns:

Virgină, dar bolnavă de blenoragie... să te bucuri dacă numai asta ai luat de la ea!