| croissant a întrebat:

Ma simt foarte trista si mi-e teama sa nu intru in depresie. Ieri am aflat intr-un mod foarte urat ca m-am despartit. Am aflat pe Facebook. Inca il mai iubesc. A fost primul... Ce fac?

Răspuns Câştigător
| Donsavas a răspuns:

Esti neexperimentata. Te ai fixat pe primul pentru că nu cunosti un al doilea mai bun. De aia experimentezi, sa vezi ce ti se potriveste. Dacă experimentezi cu grija, nu ti patezi reputația si te alegi si cu o relație serioasă de lunga durata. Il uiti cand creierul tau va fi cel puțin la fel de stimulat cum a fost prima dată. Nu e mare lucru. Sentimentele nu durează o viata. Creierul are in permanenta un schimb de reacții chimice.

3 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Multumesc pentru apreciere. Un sfat mai uman...Nu suferi pentru băieți! Vorba aia, Se nasc cateva milioane zilnic. laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Treci peste.

| ElvinaAgnes a răspuns:

Hei! E normal sa te simți trista, dar nu se intră atât de usor în depresie, un băiat nu e capăt de țară, lumea e plină de ei. Presupun ca ești tânără, deci până o sa găsești "aceea persoana" o sa ai parte de relații cu nemiluita, experiente noi, momente bune și rele, din fiecare o sa înveți câtă ceva. Nu sta da te gândesti la asta, ieși cu prietenii, uită-te la un.film de comedie, fa ceva ce îți place sa faci de obicei. Fii deschisa pentru o noua relație, interacționează cu alți băieți. O sa fie bine, peste ceva timp o sa râzi când îți amintești. Succes happy