Daca esti in primii doi ani de la prima menstruatie, aceste dereglari pot fi normale. Dar daca au trecut mai mult de doi ani de la prima menstruatie, e cazul sa te prezinti cat mai repede la un ginecolog, Ai nevoie de investigatii, nu pare o raceala, ci mai degraba o dereglare hormonala. O inflamatie a ovarului nu s-ar insoti de dureri de sani sau cap, e clar ca e o problema cu impact mai mare. Daca esti activa sexual, fa si un test de sarcina inainte de a te prezenta la medic. Nu mai amana consultul, e important.
Bună.
Ai avut contact sexual neprotejat sau metoda nu a fost sigură?
În altă ordine de idei, nu te alarma înainte devreme, ciclul menstrual poate întârzia și până la 7 zile. Un test de sarcină.
Din cele spuse de tine, posibil o răceală foarte puternică, tensiunea în sâni indică simdrom premenstrual (apare și în timpul sarcinii), un chist ovarian.
Un ecograf abdominalo-pelvian și un consult ginecologic sunt cele mai indicate acum.
Pa, pa.
Daca nu ai avut contact sexual neprotejat sa stii ca pot fi alte cauze...Si mie mi s-a intamplat luna asta, sa intarzie 7 zile...eram putin racita.Nu te ingrijora, cu timpul se va regla
Da poate sa fie si o raceala, mai mult ca atat ceva nu e in regula, dar nu cred ca e ceva grav, oricum un control medical ar trebui, de ce iti spun ferm toate astea pentru ca prietena mea a avut asa simptome, si totul s-a rezolvat
Astea sunt semnele ca trebuie sa_ti vina! sta lin, pup(in kz ca nu esti lin fa un test maine dimineata si skpi de indoieli)
Am avut contact sexual neprotejat si de aceea am crezut ca simpomele sunt din alta cauza...