| lia_4215 a întrebat:

Buna Ziua! mi-a venit mesntruatia pe data de 24 octombrie(seara) si a durat pana pe 30 octombirie.Pe 31 octombrie am avut un contact sexual protejat, dar s-a rupt prezervativul. Exista posibilitatea sa fiu insarcinata? de pe 4 noiembrie am inceput sa am dureri mari abdominale…si o scurgere maronie cu unele cheaguri de sange.mentionez ca aceste scurgeri le-am avut si cu 2 saptamana.inaitnea menstruatiei care a intarziat cateva zile.Am programare la ginecolog saptamana.viitoare,dar as vrea un raspuns deoarece sunt f nelinistita.Multumesc

Răspuns Câştigător
| ina_4413 a răspuns:

Pentru un raspuns cat mai exact este nevoie de mai multe detalii.Eu cred ca este o metroragie disfunctionala datorata unei raceli, poate(si aici pot fi mai multe cauze). Nu esti insarcinata sigur.De ce nu folosesti testul de ovulatie in loc de prezervativ? Nu intarzia sa te duci la ginecolog pentru ca din cauza sangerarii te poti anemiasi ajungi la alte complicatii

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Contactul sexual a avut loc in ziua a opta a ciclului menstrual, zi cu fertilitate medie, deci exista o posibilitate de sarcina, Scurgerile cu sange care au urmat la 4 zile, nu pot fi semne de sarcina 9au aparut prea repede), mai degraba semne de boala. Au aparut cam in perioada in care ar fi trebuit sa ovulatia, dar s-ar putea sa semnifice tocmai ca ovulatia nu a avut loc. Sincer, mi se pare ca e o probleme serioasa la tine, o problema de sanatate, nu o sarcina.

kratos
| kratos a răspuns:

Da este posibil sa ramai insarcinata... Fa un test de sarcina si vei afla!

| nathalie a răspuns:

Se poate sa fi ramas gravida.perioada nefertila e cu 2 saptamani inainte de urmatoarea menstruatiehappy
deci e posibil sa fi ramas insarcinata:-|
ai facut bine ca te-ai programat la ginecologhappy
take carehappy